Primarul Tudorache „arunca bani cu nemiluita televiziunilor de casă”. Clotilde Armand a desființat așa-zisul Centru Cultural al Sectorului 1, cunoscut pentru „sifonarea” bugetului

Primarul Tudorache „arunca bani cu nemiluita televiziunilor de casă”. Clotilde Armand a desființat așa-zisul Centru Cultural al Sectorului 1, cunoscut pentru „sifonarea” bugetului
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Primarul Tudorache „arunca bani cu nemiluita televiziunilor de casă”. Clotilde Armand a desființat așa-zisul Centru Cultural al Sectorului 1, cunoscut pentru „sifonarea” bugetului

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a mai tăiat de pe listă una din instituțiile prin care se “sifonau” banii publici: Centrul Cultural. Alimentat cu sume spectaculoase de la buget, acest Centru era recunoscut, de mulți ani, ca o pușculiță prin care erau direcționate contracte, finanțări sau sponsorizări către clientela PSD […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a mai tăiat de pe listă una din instituțiile prin care se “sifonau” banii publici: Centrul Cultural. Alimentat cu sume spectaculoase de la buget, acest Centru era recunoscut, de mulți ani, ca o pușculiță prin care erau direcționate contracte, finanțări sau sponsorizări către clientela PSD și a primarului Tudorache.

Clotilde Armand a publicat un fragment de document cu contracte pe care Centrul Cultural le-a încheiat anul trecut cu trei televiziuni.
Din act se vede că

– 314.370 de lei s-au dus la Antena 3,

– 274.183,96 lei s-au dus la România TV,

– 35.868,33 lei s-au dus către B1 TV.

Clotilde, care a închis și alte “robinete” cu bani publici, devenind ținta atacurilor furibunde ale unei cete pestrițe de personaje, de la avocați la posturi de televiziune și de la patroni de firme de salubrizare până la angajați și sindicate, spune că nu se va lăsa și va continua să taie, unul câte unul, tentaculele caracatiței dezvoltate de PSD.

Prin Centrul Cultural al Sectorului 1 încercat fostul primar Tudorache, în 2018-2019, să finanțeze și “noul Rapid”, club de fotbal pe care l-a fabricat împreună cu avocatul lui Sebi Ghiță și cu acordul inițial al lui Liviu Dragnea. Planul a fost stopat atunci de Consiliul Local Sectorul 1, unde PNL și USR-PLUS aveau majoritatea.

Ce a scris Clotilde Armand

„De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele «culturii». Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii.

Vă prezint în imaginea de mai jos câteva cifre de la un singur contract de publicitate mascată. Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici.

P.S.: Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii.

P.P.S.: Când mai vedeți linșaje mediatice la adresa mea gândiți-vă la aceste cifre.“


Distribuie articolul