Primul lider PSD care spune ca alianta PSD-PNL va crapa in curand: „Eu sunt un pesimist ca aceasta coalitie va functiona pana la sfarsit”

Primul lider PSD care spune ca alianta PSD-PNL va crapa in curand: „Eu sunt un pesimist ca aceasta coalitie va functiona pana la sfarsit”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Primul lider PSD care spune ca alianta PSD-PNL va crapa in curand: „Eu sunt un pesimist ca aceasta coalitie va functiona pana la sfarsit”

( AK-24 – politica ) Presedintele PSD Bacau, europarlamentarul PSD Dragos Benea, a declarat, joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, ca este pesimist ca aceasta coalitie PNL-PSD va functiona pana la sfarsit si a punctat ca, prin decizia de a intra la guvernare in acest moment, PSD si-a pus sub semnul intrebarii […]

( AK-24 – politica )

Presedintele PSD Bacau, europarlamentarul PSD Dragos Benea, a declarat, joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, ca este pesimist ca aceasta coalitie PNL-PSD va functiona pana la sfarsit si a punctat ca, prin decizia de a intra la guvernare in acest moment, PSD si-a pus sub semnul intrebarii pozitia de favorit numarul unu la alegerile din 2024, asa cum era creditat de toti analistii politici.

”Eu sunt un pesimist ca aceasta coalitie va functiona pana la sfarsit. PSD, PNL si UDMR vor avea mai multe teste decat se asteapta, in care se va testa eficienta acestei coalitii a coabitarii, pentru ca se incearca o coabitare pentru a trece aceasta iarna dificila si sa iesim din acest fund de prapastie unde ne-a adus guvernarea liberala”, a spus Benea despre sansele coalitiei PNL-PSD.

El a adaugat ca se va vedea ce se va alege de aceasta optiune a PSD de a raspunde acestei asteptari a electoratului PSD si a unei bune parti a societatii.

”Este clar ca PSD isi pune sub semnul intrebarii pozitia de favorit numarul unu la alegerile din 2024, pentru ca toti analistii politici creditau PSD ca principal favorit”, a spus el, citat de news.ro.

Intrebat daca PSD a gresit cand a intrat la guvernare, europarlamentarul PSD a raspuns: ”Cam asta spun, sunt si pesimist, pentru ca si-a pus la bataie rolul de favorit numarul unu, ceea ce mai rar in politica!”.

Dragos Benea a tinut sa precizeze ca ”PNRR este un test de incercare, pentru ca este scris de Cristian Ghinea” si ”a fost dictat de alegerile din PNL si USR, pentru ca multe proiecte s-au dus in zonele dezvoltate, in Ardeal, ceea ce va accentua diferentele de dezvoltare dintre regiuni. ”Mi-as fi dorit ca PSD sa se consolideze si sa se pregateasca pentru 2024, astfel incat acest moment 2024 sa nu ne gaseasca nepregatiti”, a mai afirmat Benea.


Distribuie articolul