Privilegiul de a fi heterosexual

Privilegiul de a fi heterosexual

Nu am vazut niciodata un moment in care sa apara discriminarea fata de heterosexuali, pentru ca este de fapt o raritate. Este rar ca o persoană heterosexuala sa fie privita cu dispret de societate. Este un privilegiu sa nu trebuie sa-ti faci griji pentru sexualitate. Este un privilegiu sa nu-ti faci griji cu privire la […]

Nu am vazut niciodata un moment in care sa apara discriminarea fata de heterosexuali, pentru ca este de fapt o raritate. Este rar ca o persoană heterosexuala sa fie privita cu dispret de societate. Este un privilegiu sa nu trebuie sa-ti faci griji pentru sexualitate. Este un privilegiu sa nu-ti faci griji cu privire la reactiile homofobe care pot aparea zilnic, acasa, la serviciu sau, de altfel, în orice loc.

De asta nici nu-mi faceam griji ca George Simion sa se fi suparat pe bune c-a fost facut heterosexual. Daca s-ar fi consultat cu Sosoaca, aceasta i-ar fi spus ca aceasta „boala” este genetica si se transmite de trei generatii si nu spun ca nu ar fi avut dreptate. Dat in momentul in care manipulezi opinia publica cu tot felul de invective nedemonstrate, speculand frica si lipsa de informare, te poti astepta ca sa cazi in propria capcana la un moment dat.

Romanul de cand se stie este un „hatru” bun de glume, iar aceasta caracteristica este dovada inteligentei acestui neam, numai ca domnul Simion nu prea da dovada de umor si deci putem concluziona ca nici inteligenta nu-l da afara din casa. De exemplu acum cateva zile pe Facebook-ul dumnealui cineva sustinea ca domnul Simion este heterosexual, binenteles altcineva desigur un vajnic aparator al acestuia a replicat invocand numele lui Dumnezeu ca este o rusine. Credeti ca domnul Simion nu la categorisit pe cel cu heterosexualitatea? Ba da, nici mai mult nici mai putin a scris urmatoarele: „ Nu mai minti, porcule”. Aceasta replica lasa loc la orice interpretare.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta