Protestul aniversar CapVid a adunat mai puțin de 100 de „patrioți”! În urmă cu exact un an, printre protestatari se număra și Bogdan Stanoevici

Protestul aniversar CapVid a adunat mai puțin de 100 de „patrioți”! În urmă cu exact un an, printre protestatari se număra și Bogdan Stanoevici
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Protestul aniversar CapVid a adunat mai puțin de 100 de „patrioți”! În urmă cu exact un an, printre protestatari se număra și Bogdan Stanoevici

( Grigore Cartianu – Ziaristii.ro ) „Uriașul protest” anunțat pentru ziua de sâmbătă, 15 mai, a fost un eșec lamentabil: mai puțin de 100 de persoane s-au agitat prin Piața Universității și Piața Victoriei. Foșgăiala anarhistă a avut un caracter aniversar, fiind programată la un an de la primul protest CapVid. Pe 15 mai 2020, […]

( Grigore Cartianu – Ziaristii.ro )

„Uriașul protest” anunțat pentru ziua de sâmbătă, 15 mai, a fost un eșec lamentabil: mai puțin de 100 de persoane s-au agitat prin Piața Universității și Piața Victoriei. Foșgăiala anarhistă a avut un caracter aniversar, fiind programată la un an de la primul protest CapVid.

Pe 15 mai 2020, printre protestatarii CapVid se număra și actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru în Guvernul Ponta. Acum, pentru el n-a fost aniversare, ci comemorare.

Momente caraghioase în Piața Universității și Piața Victoriei, sâmbătă, 15 mai 2021. Rămași fără „obiectul muncii” după anunțarea celor mai consistente măsuri de relaxare din ultimele 14 luni, de când ne-a lovit pandemia de Covid-19, protestatarii CapVid au avut revendicări confuze, aberante sau ridicole. Printre altele, au contestat prelungirea stării de alertă.

În lipsa senatoarei urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă și a aghiotantului ei Luis Lazarus (trimis în spital de Covidul care „nu există” sau „e o răceală ușoară”!), cei mai agitați au fost anarhistul Pompiliu Diplan (Rusia scrie pe el!), avocatul Dan Chitic (tot Rusia scrie și pe el!) și mânuitoarea de tigăi Amalia Bellantoni (Sicilia scrie pe ea!).

Cele câteva zeci de persoane care s-au foit între Piața Universității și Piața Victoriei au agitat steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje împotriva măștii de protecţie și a vaccinării.

În urmă cu an an, pe 15 mai 2000, aproximativ 200 de persoane s-au adunat în Piața Victoriei și au manifestat împotriva restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus. Printre protestatarii CapVid de atunci s-a numărat și fostul ministru Bogdan Stanoevici, care 7 luni mai târziu avea să fie ucis de „inexistentul” Covid.

Șoșoacă, aberantă: „Mulțumesc că a existat Covidul! Din România a pornit tăvălugul în toată Europa!”

Printre cei care au sunat goarna mobilizării pentru „marele protest” de sâmbătă s-a numărat și senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă. Joi seara, la România TV, Senatoarea Urlătoare a chemat lumea la „noi proteste”, la un an de când a avut loc prima manifestație împotriva restricțiilor.

„Din România a pornit tăvălugul în toată Europa”, a aberat Șoșoacă, al cărei discurs a fost împănat, ca de obicei, cu minciuni grosolane.

Mobilizarea stupidă făcută de Șoșoacă

* “Le este frică de noi! Felicit din suflet toți activiștii civici care au luat atitudine. Nu exagerez, dar din România a pornit tăvălugul în toată Europa!”

* „Felicit și nemții care au ieșit în stradă, francezii, olandezii, danezii, acolo chiar au fost lupte corp la corp, oameni care au murit pentru drepturi și libertăți.”

* „Rușine organelor care au omorât oamenii în bătăie! Pentru un virus care are o rată de însănătoșire de peste 99%, nu se poate opri planeta. Felicit toți avocații care au dat în judecată OMS-ul și guvernele.”

* „Mulțumesc că a existat Covidul, pentru că, în sfârșit, cetățenii planetei au văzut câtă manipulare a fost în acești ani. Eliberarea va fi câștigată de toate popoarele din lume.”

* „Avem trei proteste – 15, 16 și 17 mai. Pe 15 mai împlinim un an de zile de la primul protest «anti-plandemie», anti-mascaradă. Anul trecut au fost trei zile în care nu a mai fost stare de urgență, au fost zile de libertate.”

* „Solicit tuturor oamenilor de bine care au luptat să iasă în stradă, este drept constituțional. Atâta timp cât este pașnic, nici măcar domnul Arafat, președintele sau prim-ministrul nu pot opri acest drept.”

* „Pe data de 17 pichetăm ministerele și vom merge la prim-ministrul României, să ne dea cu subsemnatul despre datoria externă a României, care a ajuns la niște cote inimaginabile.”


Distribuie articolul