PSD a pierdut ”procesul viceprimarilor”

PSD a pierdut ”procesul viceprimarilor”

( Robo Știri ) Cererea Organizației Județene PSD Vaslui pentru anularea alegerii celor doi viceprimari ai municipiului reședință de județ a fost respinsă ca neîntemeiată. Mai mult, social-democrații trebuie să plătească și suma de 4.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Asta dacă nu vor face recurs! Deputatul PNL Tudor Polak a postat, […]

( Robo Știri )

Cererea Organizației Județene PSD Vaslui pentru anularea alegerii celor doi viceprimari ai municipiului reședință de județ a fost respinsă ca neîntemeiată. Mai mult, social-democrații trebuie să plătească și suma de 4.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Asta dacă nu vor face recurs!

Deputatul PNL Tudor Polak a postat, ieri, pe pagina proprie, un scurt comentariu privitor la sentința Tribunalului Vaslui, care, în opinia parlamentarului, ”a făcut dreptate, pe fond, în legătură cu cererea depusă de filiala județeană a PSD Vaslui pentru anularea alegerii celor doi viceprimari în Consiliul Local al Muncipiului Vaslui”. Dincolo de pierderea procesului, social-democrații trebuie să plătească și cheltuieli de judecată, în sumă de 4.000 de lei, reprezentând onorariul avocatului Radu Bobârnat. Culmea ironiei, un cunoscut liberal!

Pe de altă parte, notează Polak, ”nimeni însă nu poate acoperi perioada în care jocurile politice ale PSD-ului au blocat parțial activitatea primăriei, în defavoarea vasluienilor şi a problemelor oraşului care aşteaptă soluții. Decizia judecătorilor nu putea fi alta, am ştiut-o de la bun început. Acum, că avem şi un rezultat oficial, sper că domnul primar va începe să colaboreze şi cu viceprimarii municipiului Vaslui, care până astăzi nu au primit nicio atribuție din partea dânsului. Îi reamintesc, şi pe această cale, că primăria nu îi aparține dumnealui, ci oraşului nostru şi oamenilor față de care ne-am asumat responsabilitatea unei administrații eficiente”, a conchis Tudor Polak.

Remarca parlamentarului cu privire la faptul că viceprimarii nu și-au primit nici acum atribuții din partea primarului a primit un (fel de) răspuns săptămâna trecută, în cadrul conferinței de presă organizate de primar, în care cei trei șefi ai Primăriei, primarul Vasile Pavăl și viceprimarii Lucian Braniște și Cătălin Mândru, au declarat că principala lor preocupare în instituție este să facă administrație, și nu politică. A doua zi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, căderea organigramei a șters cu buretele tot ce s-a spus în conferință…


Distribuie articolul