PSD a privit neputincios. Premierul Ciuca a adoptat noua Strategie Nationala Anticoruptie, aceasta apara cele 50 de miliarde de euro care vin de la UE

PSD a privit neputincios. Premierul Ciuca a adoptat noua Strategie Nationala Anticoruptie, aceasta apara cele 50 de miliarde de euro care vin de la UE
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PSD a privit neputincios. Premierul Ciuca a adoptat noua Strategie Nationala Anticoruptie, aceasta apara cele 50 de miliarde de euro care vin de la UE

( AK-24 – politica ) Premierul Nicolae Ciuca a declarat, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca se va adopta Strategia Nationala Anticoruptie, asumata prin PNRR si se pregatesc instrumentele de lucru pentru a atrage cele aproape 50 de miliarde de euro din cadrul financiar multianual 2021-2027. Nicolae Ciuca a declarat ca un alt punct […]

( AK-24 – politica )

Premierul Nicolae Ciuca a declarat, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca se va adopta Strategia Nationala Anticoruptie, asumata prin PNRR si se pregatesc instrumentele de lucru pentru a atrage cele aproape 50 de miliarde de euro din cadrul financiar multianual 2021-2027.

Nicolae Ciuca a declarat ca un alt punct important al agendei de Guvern este Strategia Nationala Anticoruptie, care vizeaza perioada de timp 2021-2025.

”Romania are nevoie de un set solid de masuri pentru prevenirea coruptiei, consolidarea climatului de integritate, cresterea transparentei institutiilor publice si cresterea increderii cetatenilor in institutiilor statului”, a spus el.

Premierul a precizat ca, prin aceasta strategie, Guvernul raspunde nevoilor reale ale societatii romanesti si totodata atinge una dintre tintele importante asumate de Romania, prin Planul National de redresare si rezilienta in domeniul justitiei.

”Deja am aprobat mecanismele de folosire a celor aproape 30 de miliarde de euro prin PNRR si astazi pregatim instrumentele de lucru pentru a atrage cele aproape 50 de miliarde de euro din cadrul financiar multianual 2021-2027.

”Vom discuta gestiunea banilor europeni alocati pentru perioada 2021-2027, fondurile europene de dezvoltare regionala, fondurile de coeziune si fondul social european, precum si cel de tranzitie justa”, a mai spus Ciuca.

”Am spus si doresc sa repet faptul ca acest guvern va pune la munca toate resursele nationale disponibile, pentru a moderniza Romania si a le oferi romanilor bunastare”, a afirmat Nicolae Ciuca.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta