PSD cere alegeri anticipate pe fondul scandalului din coaliția de guvernare

PSD cere alegeri anticipate pe fondul scandalului din coaliția de guvernare
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PSD cere alegeri anticipate pe fondul scandalului din coaliția de guvernare

( Laurentiu Gheorghe – Revista22 ) PSD a transmis într-un comunicat de presă că nu va susține un guvern minoritar PNL dacă USR PLUS se va retrage din coaliție după ce Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. „PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD […]

( Laurentiu Gheorghe – Revista22 )

PSD a transmis într-un comunicat de presă că nu va susține un guvern minoritar PNL dacă USR PLUS se va retrage din coaliție după ce Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății.

„PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel.

Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile anul trecut sunt responsabile de criza pe care au creat-o.

Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, iar românii s-au lămurit cât de nocivi sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate”, susține PSD.

La mai puțin de patru luni de la instalarea Guvernului Cîțu, coaliția de guvernare trece prin prima criză majoră, declanșată de decizia premierului de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Decizia a fost luată miercuri, la două zile după ce coaliția hotărâse ca Voiculescu să rămână în funcție. USR-PLUS îl acuză pe Cîțu că „a făcut jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare” și cere o ședință de urgență a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier. De partea cealaltă, PNL spune că nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece, iar USR-PLUS să desemneze pe altcineva pentru Ministerul Sănătății.


Distribuie articolul