PSD defilează la Vaslui cu o senatoare care crede că 5G extrage informații din oameni

PSD defilează la Vaslui cu o senatoare care crede că 5G extrage informații din oameni
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PSD defilează la Vaslui cu o senatoare care crede că 5G extrage informații din oameni

PSD a plasat-o pe prima poziție pe listele pentru Senat, la Vaslui, pe Gabriela Crețu, soția președintelui Consiliului Județean, Dumitru Buzatu.Ea se alătură altor conspiraționiști de pe listele acestui partid, inclusiv “luptătorul“ Daniel Ghiță. “Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi. Știți că am citit eu odată cifra aia […]

PSD a plasat-o pe prima poziție pe listele pentru Senat, la Vaslui, pe Gabriela Crețu, soția președintelui Consiliului Județean, Dumitru Buzatu.Ea se alătură altor conspiraționiști de pe listele acestui partid, inclusiv “luptătorul“ Daniel Ghiță.

“Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi. Știți că am citit eu odată cifra aia cu multe .. Zeta, nu știu ce. Cu multe multe zerouri, de 10 la 27 de biţi de informaţie pe care unii le utilizează, și le utilizează pentru a ne controla comportamentele. Nu e vorba … e mult mai mult. De asta măcar dacă suntem resursă, trebuie să plătească dividentul.

Ori acestea sunt nesoluționate. Efectele pe piața muncii sunt nesoluționate, efectele asupra sănătății sunt necalre, petru că nu sunt studii. Iar dacă sunt, atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii. Ce ştim din istorie, din istoria ştiinţei. Eu sunt doctor în epistemologie. Mă pricep la teoria cunoașterii și la istoria științei. Se întâmplă întotdeauna chestiile astea”, a declarat Gabriela Creţu, în Senat, la o dezbatere despre rețelele 5G.

Soțul ei, Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, este celebru pentru refuzul de a purta mască.

Pe listele PSD, la Senat, în Ilfov, candidează și Daniel Ghiță, care consideră că masca este o botniță. 

( Mircea Marian – Newsweek )


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta