PSD-ista Oana Lovin: „Abia aștept sa cumpăr la preț de nimic apartamentele pe care nu le veți mai putea plăti”

PSD-ista Oana Lovin: „Abia aștept sa cumpăr la preț de nimic apartamentele pe care nu le veți mai putea plăti”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PSD-ista Oana Lovin: „Abia aștept sa cumpăr la preț de nimic apartamentele pe care nu le veți mai putea plăti”

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 ) Un nou mesaj batjocoritor al activistei PSD Oana Lovin, realizatoare de emisiuni la Metropola TV, post de televiziune controlat de clanul Pandele-Firea. „Abia astept sa cumpar la pret de nimic, din banii din videochat, apartamentele pe care nu le veti mai putea plati pentru ca, in loc […]

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 )

Un nou mesaj batjocoritor al activistei PSD Oana Lovin, realizatoare de emisiuni la Metropola TV, post de televiziune controlat de clanul Pandele-Firea.

„Abia astept sa cumpar la pret de nimic, din banii din videochat, apartamentele pe care nu le veti mai putea plati pentru ca, in loc sa iesiti in strada, ati stat pe Facebook sa ma intrebati daca mai fac videochat”, a scris Lovin pe Facebook.

Nu este insa clar impotriva cui trebuie „iesit in strada” cat timp PSD este la guvernare iar Gabriela Firea este chiar ministru. Postarea lui Lovin a strans aproape 4.000 de like-uri si numeroase comentarii admirative.

Oana Lovin este realizatoare de emisiuni la Metropola TV, post finantat din bani publici de Consiliul Local Voluntari. Cel care controleaza postul cu o mana de fier este insa primarul din Voluntari, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, ministru PSD.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta