PSD mizeaza pe gradul ridicat de prostie si saracie din aceasta tara. Asta este tot. La alegeri, cantitatea de voturi castiga nu calitatea, gandesc strategii lor.

PSD mizeaza pe gradul ridicat de prostie si saracie din aceasta tara. Asta este tot. La alegeri, cantitatea de voturi castiga nu calitatea, gandesc strategii lor.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PSD mizeaza pe gradul ridicat de prostie si saracie din aceasta tara. Asta este tot. La alegeri, cantitatea de voturi castiga nu calitatea, gandesc strategii lor.

Probabil observati ca acest partid nimereste la putere doar cand treburile merg bine. Atunci economia creste, salariile cresc, romanii cumpara in draci tot ce se poate cumpara, apar programe guvernamentale despre prima casa, ce mai treaba merge bine. Cand vine criza si trebuie luate masuri austere, acest partid se retrage strategic in opozitie, plangand cu […]

Probabil observati ca acest partid nimereste la putere doar cand treburile merg bine. Atunci economia creste, salariile cresc, romanii cumpara in draci tot ce se poate cumpara, apar programe guvernamentale despre prima casa, ce mai treaba merge bine.

Cand vine criza si trebuie luate masuri austere, acest partid se retrage strategic in opozitie, plangand cu lacrimi de crocodil ca nu au cum sa rezolve ei problemele deoarece sunt in opozitie. Iar, din opozitie incepe sa acuze pe “ticalosii” de la putere fiinca taie tot ce au dat ei, iar puterea taie, nu are incotro tara trebuie adusa pe linia de plutire chiar cu riscul pierderii alegerilor ulterioare.

Nu-i asa ca este destul de ciudat? Sa fie pentru PSD doar o coincidenta, sa aiba un asemenea noroc chior de 31 de ani? Poate asta este in realitate strategia lor, sa para ei mereu baietii buni. Strategia lor se bazeaza pe consum, pe termen scurt merge, dar pe termen lung este falimentara.

Concluzia, n-am nici o concluzie, poate doar de a cauta sa inteleg ce se intampla. Poate daca partidele de dreapta si aici ma refer la PNL si USR-PLUS, poate si UDMR, ar cauta sa-i inteleaga cu adevarat pe cei de la PSD, de ce actioneaza in asa fel, poate vor reusi sa castige puterea si in perioada de dupa criza. Dar poate aceasta teorie cu strategia PSD este numai utopie, poate ei actioneaza de buna credinta, iar faza cu PSD ca este un partid de super-ticalosi este numai in capul nostru.

Totusi un lucru este clar, psd-istii cand vine vorba de manipulare si de furat devin super-genii.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta