PSD, un partid atat de mare incat nici nu-si mai cunoaste limitele….

PSD,  un partid atat de mare incat nici nu-si mai cunoaste limitele….
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • PSD, un partid atat de mare incat nici nu-si mai cunoaste limitele….

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui Puține momente pot arăta lipsa de scrupule a unui partid, așa cum tragedia de la Matei Balș arată lipsa de scrupule a politicienilor PSD. Văd că și pe meleagurile locale se manifestă această lipsă de scrupule. Din 2012 pana în 2019, Ministerul […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui

Puține momente pot arăta lipsa de scrupule a unui partid, așa cum tragedia de la Matei Balș arată lipsa de scrupule a politicienilor PSD. Văd că și pe meleagurile locale se manifestă această lipsă de scrupule.

Din 2012 pana în 2019, Ministerul Sănătății a fost condus de PSD, având toate pârghiile pentru a investi în sănătate. În schimb, tot ce a reușit PSD a fost să trimită în fruntea ministerului personaje dubioase. Ultimii 3 miniștri ai sănătății de la PSD sunt toți anchetați pentru corupție – Nicolae Bănicioiu, Florian Bodog și Sorina Pintea. PSD este principalul vinovat pentru care sistemul de sănătate arată cum arată.

Să acuzi un ministru care și-a preluat portofoliul de doar o lună, de neajunsurile unui sistem în care nu s-a investit 30 de ani, nu poate fi decât o acțiune a celor meschini.

Ce s-a furat și nu s-a făcut în 30 de ani în sistemul de Sănătate nu poate fi reparat peste noapte!

Depolitizarea sistemului de Sănătate, modernizarea spitalelor existente și construcția de noi spitale reprezintă obiective pentru USR PLUS și noua coaliție de guvernare.


Distribuie articolul