Pușculita de partid, PNDL, mai importantă decât bursele elevilor.

Pușculita de partid, PNDL, mai importantă decât bursele elevilor.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Pușculita de partid, PNDL, mai importantă decât bursele elevilor.

Mihai Botez – Deputat USR Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui Guvernul PSD-PNL este dispus să facă orice pentru a-și satisface primarii, chiar și să taie din bursele elevilor. O decizie recentă a ministrului educației, Sorin Cîmpeanu, ridică mediile de la care bursele sunt acordate, de la 8,50 la 9,50 pentru bursele de merit, […]

Mihai Botez – Deputat USR Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui

Guvernul PSD-PNL este dispus să facă orice pentru a-și satisface primarii, chiar și să taie din bursele elevilor. O decizie recentă a ministrului educației, Sorin Cîmpeanu, ridică mediile de la care bursele sunt acordate, de la 8,50 la 9,50 pentru bursele de merit, iar bursele de studiu se vor acorda elevilor care au medii între 7,50 și 9,50, față de 7,00 și 8,50 cum e în prezent. Această măsură ar afecta aproximativ 730.000 de elevi, conform asociațiilor elevilor.

Principala problemă este că această măsură are aplicare imediată și nu începând cu anul viitor spre exemplu, astfel încât să nu provoace bulversare în rând elevilor.

Guvernul PSD-PNL arată încă o dată că ceea ce contează este activul de partid și că banii cei mulți trebuie să meargă spre primari, iar către cetățeni doar firimituri. Sper să înțeleagă cât mai multă lume, că modul acesta total nepredictibil și pompieristic nu este unul corect de a conduce o țară. Pensiile speciale nu le taie, dar bursele da.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta