„Rareș, unde ești? De ce taci? Unde ai dispărut? Ne e dor de tine, cum te lupți tu cu socialiștii”

„Rareș, unde ești? De ce taci? Unde ai dispărut? Ne e dor de tine, cum te lupți tu cu socialiștii”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • „Rareș, unde ești? De ce taci? Unde ai dispărut? Ne e dor de tine, cum te lupți tu cu socialiștii”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Atacurile la adresa „echipei câștigătoare“ puse de Klaus Iohannis să alieze PNL-ul cu PSD la guvernare se întețesc pe zi ce trece, revolta fiind exprimată și de simpli simpatizanți sau membri liberali furioși să vadă ce-a ajuns partidul lor. Cristian Păun, profesor universitar la ASE și fost consilier economic al […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Atacurile la adresa „echipei câștigătoare“ puse de Klaus Iohannis să alieze PNL-ul cu PSD la guvernare se întețesc pe zi ce trece, revolta fiind exprimată și de simpli simpatizanți sau membri liberali furioși să vadă ce-a ajuns partidul lor. Cristian Păun, profesor universitar la ASE și fost consilier economic al lui Ludovic Orban, atrage atenția că Rareș Bogdan, unul dintre negociatorii PNL cu PSD, a dispărut brusc din peisajul public de câteva zile și face apel la acesta să iasă la iveală.

Rareș Bogdan a pozat ani la rând în cel mai înverșunat opozant al PSD. Nu mai departe de luna septembrie spunea despre social-democrați că sunt trădători de țară, un partid nociv care trebuie să dispară și că PNL nu va mai guverna niciodată cu această formațiune după episodul USL din 2012-2014.

Între timp, Rareș Bogdan și-a revizuit poziția. Săptămâna trecută anunța: „Împreună cu PSD vom livra marile reforme!“. Apoi, pe parcursul negocierilor cu PSD, s-a rugat de șeful social-democraților să lase și PNL-ului măcar unul din ministerele importante în fluxul banilor publici: „Marcele, nu poți să ne faci asta! Oameni buni, dați-ne ceva! Nu putem merge la partid fără niciun minister de investiții!“.

După parafarea înțelegerii cu PSD, Rareș Bogdan a dispărut subit din peisaj, deși până atunci fusese principalul comunicator al PNL.

Cristian Păun face acum apel la prim-vicepreședintele liberalilor să iasă la lumină și să le explice oamenilor această schimbare subită de discurs și atitudine.

Apelul profesorului Cristian Păun către Rareș Bogdan

„Rareș, unde ești? De ce taci? Unde ai dispărut? Sinecuristule!

Hai, susură-ne vorbele tale mieroase! Ne e dor de tine, cum te lupți tu cu socialiștii. Cum nu suporți tu PSD-iștii. Cum iubești tu liberalismul și respecți tu memoria Brătienilor. Cum iubești tu țara și neamul, trădându-l și aruncându-l fără să clipești în sclavie, pentru un pumn de arginți.

Hai, explică-ne tu cum iubești libertatea! Tiradele tale sunt cele mai bune în serile reci și întunecate.

S-a deschis sezonul de cumpărături la Paris sau ce? E ofertă la batistuțe sau eșarfe? Las’ că ai destule! Și așa faci exces de fond de ten.

Hai cu explicațiile! Hai în față! Nu te baza că vom uita ce ai făcut! Hai, Batistuță… apari! Acum e mai mare nevoie să comunici cu noi «de ce»!

Chiar așa, de ce?“


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta