Razbunare PSD-PNL. Fix cele patru primarii USR din Timis nu au primit deloc bani de la Guvern, acuza Dominic Fritz

Razbunare PSD-PNL. Fix cele patru primarii USR din Timis nu au primit deloc bani de la Guvern, acuza Dominic Fritz
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Razbunare PSD-PNL. Fix cele patru primarii USR din Timis nu au primit deloc bani de la Guvern, acuza Dominic Fritz

( AK-24 – politica ) Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, acuza ca in judetul Timis doar cele patru primarii conduse de USR nu au primit bani de la Guvern prin ordonanta adoptata vineri. ”Probabil ca este gandit ca o demonstratie de forta a coalitiei PSD-PNL-UDMR, insa e doar dovada ca aceasta coalitie nu are un […]

( AK-24 – politica )

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, acuza ca in judetul Timis doar cele patru primarii conduse de USR nu au primit bani de la Guvern prin ordonanta adoptata vineri. ”Probabil ca este gandit ca o demonstratie de forta a coalitiei PSD-PNL-UDMR, insa e doar dovada ca aceasta coalitie nu are un proiect pentru tara, doar pentru propriile-i interese”, a transmis primarul.

”Guvernul a alocat astazi, din fondul de rezerva, 1 miliard de lei pentru localitatile din Romania. In judetul Timis, din 99 de comune, orase si municipii, doar patru n-au primit nimic. Zero, nada, niente: Timisoara, Dumbravita, Foeni si Cenad. Coincidenta coincidentelor, tocmai cele patru primarii din judet conduse de primari USR PLUS. Ce semnal vrea sa transmita guvernul cetatenilor din aceste patru localitati banatene? Ca sunt pedepsiti pentru cum au votat la alegerile locale?”, a scris, vineri seara, pe Facebook, Dominic Fritz.

Primarul considera ca decizia este ”gandita ca o demonstratie de forta a coalitiei PSD-PNL-UDMR, insa e doar dovada ca aceasta coalitie nu are un proiect pentru tara, doar pentru propriile-i interese”.

”Sa stiti ca nu ne lasam descurajati. Si multumim ca ne amintiti pentru ce ne luptam: ca banii publici sa fie cheltuiti intr-un mod echitabil si transparent pentru bunastarea cetatenilor, indiferent de optiunile lor politice. Banii din care este alcatuit fondul de rezerva vin si din contributiile timisorenilor, dumbravitenilor, foenenilor si cenadenilor.

Iar parlamentarii PSD-PNL din Timis au fost votati si cu voturile timisorenilor, dumbravitenilor, foenenilor si cenadenilor. Ale cui interese reprezentati la Bucuresti, Alfred Simonis, Sorin Grindeanu, Alina Gorghiu si Ben Oni Ardelean?”, a mai transmis primarul.

Guvernul a alocat, in sedinta de vineri, peste un miliard de lei din Fondul de rezerva pentru 3.057 de unitati administrativ-teritoriale.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta