Reciclarea “deseurilor politice” , o misiune imposibila

Reciclarea “deseurilor politice” , o misiune imposibila
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Reciclarea “deseurilor politice” , o misiune imposibila

In momentul cand un nou psd-ist de frunte si cu state vechi in partid fuge de la Ciolacu, o bucurie ii apuca pe unii naivi. Gata PSD-ul este pe duca, sobolanii parasesc corabia. PSD-ul nu dispare de la sine, acolo unde este saracie acolo este si psd-ism. Intr-o tara saraca, cum este Romania, psd-ismul nu […]

In momentul cand un nou psd-ist de frunte si cu state vechi in partid fuge de la Ciolacu, o bucurie ii apuca pe unii naivi. Gata PSD-ul este pe duca, sobolanii parasesc corabia. PSD-ul nu dispare de la sine, acolo unde este saracie acolo este si psd-ism. Intr-o tara saraca, cum este Romania, psd-ismul nu dispare, el isi schimba culoarea, precum cameleonul. Daca imi aduc bine aminte nici un psd-ist pribeag, fie ca se numeste Vanghelie, “Mitraliera”, Serban Nicolae sau altii de teapa lor nu au facut declaratii ca se leapada de “Satana” pardon de psd-ism. Toti au recitat aceeasi poezie , ca se despart de Ciolacu, dar nu de PSD.

Toti pribegii care acum se regasesc in mare parte la PER, se spala pe maini si nu-si asuma partea lor de vina pentru cei 30 de ani de marasm psd-ist, parca nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase. Cei care-l parasesc azi pe Ciolacu nu sunt cu nimic mai buni decat acesta. Acesti pribegi in timpul cand PSD-ul era mare si tare, se simteau confortabil, nu tin minte sa fi auzit din partea lor vreun oftat de necaz sau de durere.

Asadar, nici un pribeag din PSD nu a renuntat la psd-ism, dupa plecarea din PSD toti acestia raman la fel de antieuropeni si fara nici un fel de empatie pentru poporul roman. Adevarul ca aceste deseuri politice nu pot fi reciclate, fiind ireciclabile, nu pot fi convertite la democratia adevarata. Prin plecarea lor de la PSD, nu au devenit o “plus valoare” pentru societate si nici nu au ingropat PSD-ul, ci doar l-au slabit putin. Vestea despre moartea prematura a PSD se dovedeste a fi o stire falsa, PSD continua sa ramana un partid important, care conteaza si va conta in lupta pentru putere.

In unele circumstante nu vad exclusa reluarea, la un nivel mai avansat, dupa alegerile din 6 decembrie, a ostilitatilor dintre PNL si USR-PLUS, Orban si PNL-ul avand aliat PSD-ul lui Ciolacu. Deocamdata acestea sunt niste speculatii facute de mine, dar in politica damboviteana totul este posibil.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta