Remodelarea Capitalismului se numește de fapt Socialism

Remodelarea Capitalismului se numește de fapt Socialism
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Remodelarea Capitalismului se numește de fapt Socialism

Aceasta este concluzia lui Michael Farris, Președinte și CEO al organizației Alliance Defending Freedom (ADF), avocat specializat pe drepturile constituționale și libertate religioasă, cunoscut pentru numeroase litigii de apărare a acestora, inclusiv la Curtea Supremă a SUA. Iată cum descrie The Hill, o publicație centristă de top, așa-numita Jobs Bill a președintelui Biden: „Propunerea ambițioasă […]

Aceasta este concluzia lui Michael Farris, Președinte și CEO al organizației Alliance Defending Freedom (ADF), avocat specializat pe drepturile constituționale și libertate religioasă, cunoscut pentru numeroase litigii de apărare a acestora, inclusiv la Curtea Supremă a SUA.

Iată cum descrie The Hill, o publicație centristă de top, așa-numita Jobs Bill a președintelui Biden:

„Propunerea ambițioasă transformă efectiv relația dintre guvern și sectorul privat, făcând schimbări radicale în sectoarele cheie ale economiei, care ar putea fi resimțite mulți ani de-acum înainte.“

Aceasta este o propunere de 2,25 trilioane de dolari. Scoate bani din sectorul privat și îi redistribuie acolo unde consideră guvernul că e cel mai bine.

America a fost concepută pentru a avea un guvern limitat și piețe libere. Iar termenul „guvern limitat“ înseamnă în mod fundamental că există limitări privind SCOPURILE guvernului.

Mai precis, scopurile legitime ale guvernului nu includ scopul asigurării tuturor nevoilor noastre.

Declarația de Independență menționează că scopul tuturor guvernelor din națiunea noastră este de a ne asigura drepturile date de Dumnezeu, în mod egal și prin autoguvernare. Acest lucru nu permite gândirea socialistă sau statistă în care guvernul se află în centrul tuturor deciziilor (statism) și al economiei noastre (socialism).

Statismul și socialismul sunt antitetice libertății.

Aceasta nu mai este doar o teorie.

În același timp în care observăm extinderea scopurilor guvernamentale, vedem și o contracție a drepturilor. Libertatea de exprimare și libertatea religioasă sunt atacate zilnic în moduri extrem de îngrijorătoare.

Există o singură soluție viabilă în acest sens. Trebuie să luăm permanent aceste tipuri de puteri din mâna guvernului federal. Iar membrii fondatori ne-au oferit calea de a face acest lucru, prin articolul V din Constituție.

Se numește Convenția Statelor. Și legislativele de stat dețin 100% din puterea de a face tot ce este necesar.

Politica alarmistă a fost singurul motiv pentru care nu am cerut până acum o Convenție a Statelor. Oamenii se tem de o convenție incontrolabilă.

Această frică se datorează ignoranței privind modul în care se desfășoară procesul.

Frica a determinat mai multe state să-și anuleze solicitarea unei convenții de interzicere a avortului. Milioane de bebeluși au murit din cauza acestei temeri.

Este timpul să conștientizăm că toate lucrurile de care ne temem sunt cauzate de Congres și de această Administrație. Ei amenință cu modificarea instanțelor. Principalul lor proiect de lege, HR 1, încearcă să pună capăt alegerilor libere și corecte. Legea Egalității are drept scop pedepsirea celor care prețuiesc familia și libertatea.

Părinții fondatori sunt cei care ne-au dat această armă, pentru a lupta împotriva puterii federale scăpată de sub control.

Dacă nu o folosim acum, noi vom fi vinovați de distrugerea Americii.

Dacă doriți o America liberă, sprijiniți o Convenție a Statelor. Este singura soluție la fel de puternică precum problema.

Tribuna.US


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta