Revenirea penalilor in Guvern. Kovesi: „Romania trece prin momente grele, important e sa nu abandonam”

Revenirea penalilor in Guvern. Kovesi: „Romania trece prin momente grele, important e sa nu abandonam”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Revenirea penalilor in Guvern. Kovesi: „Romania trece prin momente grele, important e sa nu abandonam”

( Victor Gheja – politica – AK-24 ) Premierul Nicolae Ciuca a decis marti sa accepte numirea condamnatului penal Marian Neacsu in functia de secretar general al Guvernului. In urma cu trei saptamani, cand era evident ca PSD va reveni la guvernare, Laura Codruta Kovesi i-a indemnat pe romani sa „nu abandoneze”. „Coruptia poate fi […]

( Victor Gheja – politica – AK-24 )

Premierul Nicolae Ciuca a decis marti sa accepte numirea condamnatului penal Marian Neacsu in functia de secretar general al Guvernului. In urma cu trei saptamani, cand era evident ca PSD va reveni la guvernare, Laura Codruta Kovesi i-a indemnat pe romani sa „nu abandoneze”. „Coruptia poate fi invinsa”, a spus ea.

„Mi-e dor de Romania in fiecare zi. Era o poveste cu ochi care rade, un ochi care plange. Sunt foarte bucuroasa ca sunt in aceasta functie pe care mi-am dorit-o si am muncit foarte mult sa fiu aici, muncesc foarte mult si aici si sper sa dovedesc ca un roman poate sa conduca o institutie de top, impreuna cu toti ceilalti colegi cu care lucrez.

Un ochi plange pentru ca nu mai sunt acasa cu familia, nu mai sunt in tara in care m-am nascut, deci e greu dintr-un anumit punct de vedere. Dar, daca ar fi sa dau un mesaj pentru toti romanii, e acelasi pe care l-am spus in urma cu cativa ani – nu abandonati, coruptia poate fi invinsa, Romania trece prim momente grele, important e sa nu abandonam, sa mergem inainte si sunt convinsa ca vor veni si lucruri bune”, a declarat Kovesi intr-un interviu publicat de Europa Libera pe 25 noiembrie.

Printr-o decizie a prim-ministrul Nicolae Ciuca, publicata marti in Monitorul Oficial, Marian Neacsu a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Prin aceeasi decizie, Tiberiu Horatiu Gorun a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar general al Guvernului, conform Monitorului Oficial.

Marian Neacsu, in varsta de 57 de ani, ocupa in prezent functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).


Distribuie articolul