Romania, halca pentru PSD. Dincu recunoaste, fratele lui Paul Stanescu a fost numit la ANRE pentru ca „invingatorii primesc o parte mai mare decat ceilalti”

Romania, halca pentru PSD. Dincu recunoaste, fratele lui Paul Stanescu a fost numit la ANRE pentru ca „invingatorii primesc o parte mai mare decat ceilalti”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Romania, halca pentru PSD. Dincu recunoaste, fratele lui Paul Stanescu a fost numit la ANRE pentru ca „invingatorii primesc o parte mai mare decat ceilalti”

( AK-24 – politica ) Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu a declarat, joi, in emisiunea Talk News de la Profit TV, ca numirea lui Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in comitetul ANRE este „o decizie asumata”. El a explicat ca, in politica, invingatorii de dupa razboiul electoral primesc o […]

( AK-24 – politica )

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu a declarat, joi, in emisiunea Talk News de la Profit TV, ca numirea lui Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in comitetul ANRE este „o decizie asumata”. El a explicat ca, in politica, invingatorii de dupa razboiul electoral primesc o parte mai mare decat ceilalti, iar organizatia PSD Olt are cel mai mare scor electoral, si are, astfel, dreptul sa isi promoveze oamenii.

Vasile Dincu a afirmat ca numirea lui Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, la ANRE este ”o decizie de grup si este o decizie pe care ne-am asumat-o cu totii si evident ca ne-am asumat si riscurile”.

”Cei care il cunosc pe fratele domnului Stanescu spun ca este un om cu experienta, care se pricepe in zona managementului si asteptam sa performeze. Eu nu il cunosc personal, este vorba si despre un lucru de care trebuie sa tinem cont, in viata nepolitica, viata civica, nu se cunoaste acest lucru, dar in politica, invingatorii de dupa razboiul electoral primesc o parte mai mare decat ceilalti. Altfel spus, judetul Olt este pe primul loc, daca mi se pare, in Romania, la scorul electoral, si are dreptul organizatia respectiva sa isi promoveze oamenii”, a explicat Dincu decizia din interiorul PSD.

El a mai aratat ca ”faptul ca este fratele lui Paul Stanescu nu are trebui sa fie un punct in minus”.

”Cred ca Paul Stanescu nu l-a lasat sa intre, l-a scos de pe lista intentionat, tocmai pentru ca este fratele lui si nu vrea sa aduca o noua discutie privind politica de cadre din noul PSD. Este o decizie asumata. Evident ca si-o asuma Organizatia Olt, si speram ca este o decizie buna”, a mai spus Dincu, citat de news.ro.

Parlamentul a votat, saptamana aceasta, numirea lui Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stanescu, in functia de membru in Comitetul de Reglementare al ANRE.

Acesta a fost anterior deputat PSD si presedinte al Comisiei de Agricultura din 2017 pana in 2020.

Intrebat ce il recomanda pentru aceasta functie pe Alexandru Stanescu, presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca „a contat foarte mult ca este unul dintre fostii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare”.


Distribuie articolul