Romanii vor sa fie ascultati nu numai auziti

Romanii vor sa fie ascultati nu numai auziti

Daca ati fost nasi de botez sigur va reamintiti cum, in timpul acestei Sfinte Taine, nasii se intorc cu fata spre iesirea din biserica si rostesc de trei ori : „Ma lepad de Satana”, scuipa si sufla de trei ori. Dupa aceea se intorc cu fata la Altar si la intrebarea preotului :”Te unesti cu […]

Daca ati fost nasi de botez sigur va reamintiti cum, in timpul acestei Sfinte Taine, nasii se intorc cu fata spre iesirea din biserica si rostesc de trei ori : „Ma lepad de Satana”, scuipa si sufla de trei ori. Dupa aceea se intorc cu fata la Altar si la intrebarea preotului :”Te unesti cu Hristos?” rostesc de trei ori :”Ma unesc cu Hristos.”si fac semnul crucii. Acest lucru va indemn sa-l faceti si dvs. stimati politicieni. Lepadati-va de Satana, nu este o tradare atunci cand mergeti spre lumina, este tradare atunci cand tineti oamenii in bezna. Nu va fie frica de trecut, temeti-va numai de constiinta voastra, care va va cere socoteala, mai devreme sau mai tarziu pentru ca ati ratat sansa de a face ceva pentru tara si popor, de a schimba situatia in bine.

De aceea spun : dragi politicieni ascultati-va electoratul, nu va feriti de oameni, caci acestia au probleme pe care doar ajutorul dvs. le pot rezolva. In primul rand ascultati oamenii nu numai auziti ce spun acestia, pentru oameni conteaza enorm ca cineva este interesat de problemele lor. Cineva ii asculta, nu doar ii aude. Este exact ce le lipseste politicienilor, au abandonat terenul si au pierdut contactul cu oamenii. Pot comunica evident prin Facebook, dar ganditi-va stimati politicieni ca o mare parte din  tara nu are nicio treaba cu retelele sociale. Domnilor politicieni credeti ca cele cateva mii de like-uri pot sa va asigure realegerea? Este posibil sa va inselati amarnic. Vor castiga electoratul numai cei care vor reusi sa construiasca punti cu acestia si sa le dea oamenilor macar iluzia ca sunt ascultati si nu numai auziti.

Vreau sa va intreb stimabililor, incerca cineva dintre dvs. sa mimeze macar grija pentru viitorul deloc roz al tinerilor de 15-16 ani care in 2024 vor merge la vot ? Acestia vor fi electoratul nou.

Situatia politica nu este prea incurajatoare. Avem un PSD cu probleme mari, care nu reuseste sa livreze poporului bani, iar electoratul lui este invatat ca in momentul in care PSD este la guvernare livreaza.

Avem un PNL care este in vrie electorala, scaunul lui Citu se clatina serios.

USR inca nu si-a gasit ritmul.

Asa ca singurul partid care creste este AUR. Un AUR pe care iluzia unora ca bascalia de pe Facebook are un efect asupra electoratului acestui partid este inselatoare.

Singurul efect care poate fi solutia castigatoare in 2024 este ca politicienii sa termine cu lancezeala si sa inceapa sa bata tara pentru a asculta oamenii.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta