Sa nu uitam anul 2016
PhotoExif - Camera: Leica R7 — silver, Film: Kodak Color 400, Comment:

Dupa alegerile parlamentare din anul 2016, in care PSD lui Liviu Dragnea iesea invingator net cu 47%, m-am gandit : “Gata vine dictatura!!!”. Multi cunoscuti mi-au spus: “Nu se poate, amice, dictatura intr-o tara democratica!!!” Uite ca era sa se poata, am fost la un pas sa intram intr-o dictatura psd-ista clasica sub conducerea lui […]

Dupa alegerile parlamentare din anul 2016, in care PSD lui Liviu Dragnea iesea invingator net cu 47%, m-am gandit : “Gata vine dictatura!!!”. Multi cunoscuti mi-au spus: “Nu se poate, amice, dictatura intr-o tara democratica!!!” Uite ca era sa se poata, am fost la un pas sa intram intr-o dictatura psd-ista clasica sub conducerea lui Dragnea.

Nu se poate sa fie dictatura in Romania, cautau sa adoarma vigilenta poporului  oamenii de incredere a lui Dragnea, nu este adevarat sustineau acestia, noi suntem cu UE si SUA, nu l-ati vazut pe Liviu Dragnea la investirea lui Donald Trump?  Aiureli sustineau vajnicii analisti de tipul lui Rosca Stanescu, Chiriac sau formatorii de opinie de la Antena 3, iar in acelasi timp lingeau contra plata “pantofii” fostului PDL-ist, om a lui Basescu, acum lider suprem la PSD, si in timpul liber “stapan” al Romaniei.

Comportamentul lui Liviu Dragnea tinea mai mult de domeniul psihiatrilor decat al analistilor politici. “Dictatorul” Dragnea ii ura pe toti, pe Presedintele Johannis, pe pnl-isti, pe usr-isti, UE, occidental in general, chiar si pe fostii lideri ai PSD, Ion Iliescu, Adrian Nastase. Dar in special ura tineretul scolit al Romaniei sip e romanii din diaspora numindu-I “haita”. Ii declara “fascisti” pe parlamentarii USR. Semana vrajba si ura in societate, impartindu-I pe romani in “fascisti”, “neomarxisti” si “patrioti romani”.

Dictatorul Liviu Dragnea, lansa periodic “mesaje” pline de sudalmi si etichetari. Liviu Dragnea a fost la un pas sa aduca tara la o izolare international totala, a agravat problemele sociale interne, a paralizat activitatea oamenilor de afaceri, prin masurile luate de “eminenta cenusie” Valcov. Oamenii sanatosi au inceput sa fuga masiv in UE, atmosfera din societate devenise insuportabila. Constitutia devenise o fictiune in mainile unora ca Iordache, Serban Nicolae, Nicolicea, incepuse sa se instaureze o cenzura de tip comunist.

Dar gandirea “dragnista” nu a disparut la PSD, dovada ca ieri unul din marii macelari ai Justitiei a fost uns pe viata mare sef la Consiliul Legislativ de catre parlamentarii PSD si aici vorbesc de Iordache cunoscut si ca “Alta intrebare”. Mentalitatea de conducere dictatoriala a liderilor PSD nu a disparut, acestia sufera de o incapacitate clinica de a dialoga cu societatea. Pe 6 decembrie avem o singura solutie: ori alegem tara, ori din nou dictatura PSD-ista, tine numai de noi.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta