Șeful Gărzii de Mediu: Primăria Urlați încearcă să astupe o groapă ilegală: Bătaie de joc

Șeful Gărzii de Mediu: Primăria Urlați încearcă să astupe o groapă ilegală: Bătaie de joc
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Șeful Gărzii de Mediu: Primăria Urlați încearcă să astupe o groapă ilegală: Bătaie de joc

( Laurentiu Gheorghe – Revista22 ) Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, arată într-o filmare pe Facebook în Urlați, jud. Prahova, cum Primăria astupă o groapă de gunoi ilegală: „Bătaie de joc”. De asemenea, Berceanu a găsit gunoi menajer abandonat, levigatul scurgându-se în pânza freatică. „Bătaie de joc”, a transmis şeful Gărzii de […]

( Laurentiu Gheorghe – Revista22 )

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, arată într-o filmare pe Facebook în Urlați, jud. Prahova, cum Primăria astupă o groapă de gunoi ilegală: „Bătaie de joc”.

De asemenea, Berceanu a găsit gunoi menajer abandonat, levigatul scurgându-se în pânza freatică. „Bătaie de joc”, a transmis şeful Gărzii de Mediu pe Facebook, potrivit news.ro.

„Urlaţi, jud. Prahova. Primăria Urlaţi încearcă să dosească, adică să acopere cu pământ o groapă de gunoi ilegală situată în lunca râului Cricovul Sărat. Staţia de transfer deşeuri se află la 300 de metri, fiind cea mai apropiată construcţie de groapa ilegală. Aseară, Claudiu Pândaru la Digi m-a întrebat dacă sunt râuri sau pârâuri din care aş bea apă. Aveţi răspunsul”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Ovidiu Berceanu, alături de imagini de la groapa de gunoi descoperită în judeţul Prahova.

Ulterior, Berceanu a vizitat şi staţia de transfer, unde a găsit mii de tone de gunoi abandonat.

„La Urlaţi suntem pe o staţie de transfer, transferul gunoiului menajer către gârlă, către cer, către pânza freatică. Se scurge levigatul din acest gunoi abandonat aici de nu ştiu cât timp. E gunoi amestecat, cât vedeţi cu ochii, lângă localitate. Pute şi va mirosi din ce în ce mai tare cu primele ploi. La 300 e metri în faţă este Cricovu Sărat unde avem o groapă de gunoi ilegală pe care Primăria în viteză încearcă să o astupe. Aşa sunt depozitele noastre pe fonduri europene. 23 milioane de lei investiţie pentru aceste depozite de gunoi. Bătaie de joc”, a mai scris Berceanu.

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu a tras un semnal de alarmă privind poluarea râurilor din România, el afirmând că nu ar avea curaj să bea mai mult de o cană de apă dintr-un râu din ţara noastră. El a adăugat că multe pensiuni din zona montană deversează conţinutul foselor în râuri.


Distribuie articolul