Şeful PSD a luat foc după ce Cîţu a fost propus premier: E momentul ca românii să se revolte împotriva liberalilor

Şeful PSD a luat foc după ce Cîţu a fost propus premier: E momentul ca românii să se revolte împotriva liberalilor
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Şeful PSD a luat foc după ce Cîţu a fost propus premier: E momentul ca românii să se revolte împotriva liberalilor

( TheEpochTimes ) Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacţie dură, miercuri seară, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîţu drept premier al României. „Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare, mare bătaie de joc!!! Aceşti inconştienţi […]

( TheEpochTimes )

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacţie dură, miercuri seară, după ce liberalii au decis să-l propună pe Florin Cîţu drept premier al României.

„Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare, mare bătaie de joc!!! Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD – doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice”, a declarat Ciolacu.

Şeful PSD susţine că românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban.

„Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere! Iar dacă USR şi UDMR o vor face, atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul!”, a transmis Ciolacu.

Reacţia liderului social-democraţilor vine la scurt timp după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a ieşit, în conferinţă comună cu Florin Cîţu, pentru a anunţa că liberalii au decis să meargă pe mâna acestuia din urmă pentru a prelua frâiele de la Palatul Victoria.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta