Senator USR, după ce primarul Capitalei anunţă că va vota cu PNL: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

Senator USR, după ce primarul Capitalei anunţă că va vota cu PNL: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Senator USR, după ce primarul Capitalei anunţă că va vota cu PNL: Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală

( TheEpochTimes. Ro ) Senatoarea USR Florina Presadă a reacţionat vehement, miercuri seara, după ce fostul său coleg de partid şi actual primar al Capitalei Nicuşor Dan şi-a exprimat susţinerea faţă de PNL, declarând că pentru a trimite PSD-ul în opoziţie, opţiunea sa pentru votul de duminică este PNL. Presadă susţine într-o postare publicată pe […]

( TheEpochTimes. Ro )

Senatoarea USR Florina Presadă a reacţionat vehement, miercuri seara, după ce fostul său coleg de partid şi actual primar al Capitalei Nicuşor Dan şi-a exprimat susţinerea faţă de PNL, declarând că pentru a trimite PSD-ul în opoziţie, opţiunea sa pentru votul de duminică este PNL.

Presadă susţine într-o postare publicată pe Facebook că declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia „PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare” ar fi „o aberaţie”. Senatoarea USR sugerează că edilul Capitalei ar fi luat această decizie de teama să nu fie lăsat „cu puşculiţa goală” la Primăria Capitalei.

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie. Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiţi România cu ochii deschişi!”, a scris Presadă.

Precizăm că noul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PSD-ul trebuie obligatoriu trimis în opoziţie pentru tot răul pe care l-a făcut ţării şi că, pentru atingerea acestui obiectiv, opţiunea sa pentru votul de duminică este PNL, prezentând mai multe argumente prin care îşi justifică poziţia.

“Alegem pentru patru ani un Guvern care va fi în legătură şi cu autorităţile locale şi cu Preşedintele României. Alegerile sunt importante pentru că România are în momentul asta o uriaşă oportunitate de dezvoltare, 80 de miliarde de euro bani europeni, o oportunitate pe care nu avem voie să o ratăm. Consider important să mă exprim şi pe subiectul acesta şi pentru că mulţi oameni m-au învestit cu încrederea lor.

Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru aceasta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot, opţiunea mea pentru votul de duminică este Partidul Naţional Liberal. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment”, a precizat Nicuşor Dan.


Distribuie articolul