Seriozitatea este singura condiţie a reuşitei.

Seriozitatea este singura condiţie a reuşitei.

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui A apărut o știre în ziarul Vremea Nouă care schimbă sensul celor spuse de mine, referitor la nominalizarea prefectului. Le-am mai spus să nu pună între ghilimele decât ceea ce am spus eu cuvânt cu cuvânt, dar văd că tot nu înțeleg. […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui

A apărut o știre în ziarul Vremea Nouă care schimbă sensul celor spuse de mine, referitor la nominalizarea prefectului.

Le-am mai spus să nu pună între ghilimele decât ceea ce am spus eu cuvânt cu cuvânt, dar văd că tot nu înțeleg.

L-am menționat pe Alin Silitră pentru că a fost propunerea mea și cred că este unul dintre oamenii competenți ai Alianței USR PLUS. Nominalizarea funcției de prefect în județul Vaslui revine însă partidului PLUS, iar nominalizarea acestuia va fi, cel mai probabil, domnul Lăudatu, pe care îl consider un om pregătit și care poate să ne reprezinte cu cinste.

Marcel Lăudatu este președintele PLUS Vaslui. Este un om competent și muncitor. A crescut partidul de la zero aici la Vaslui, la fel ca mine. A contribuit la eforturile de campanie și a dat dovadă de spirit organizatoric, iar aceste calități cred că îl vor ajuta în funcția de prefect, dacă în cele din urmă aceasta va fi decizia PLUS.

Alianța USR PLUS, așa cum am mai spus, are oameni competenți pentru oricare dintre funcțiile din județ ce ne-ar reveni conform algoritmului politic.

Scopul nostru este însă implementarea măsurilor din planul de guvernare. Aceasta este prioritatea noastră și nu schimbarea oamenilor din funcții.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta