Sexy-Șoșoacă, fake-news grotesc la Cluj: „Până la finalul anului, România trebuie să se dezintegreze în 5 părți”

Sexy-Șoșoacă, fake-news grotesc la Cluj: „Până la finalul anului, România trebuie să se dezintegreze în 5 părți”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Sexy-Șoșoacă, fake-news grotesc la Cluj: „Până la finalul anului, România trebuie să se dezintegreze în 5 părți”

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Senatoarea urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă a participat duminică la anemicul miting CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) de la Cluj-Napoca. Ea a folosit în mod abuziv câțiva copii, plasați în fața scenei. Minorii țineau pancarte cu mesajul ”Stop 5G!”, relatează site-ul Stiridecluj.ro. Șoșoacă a venit echipată cu o fustă largă, pe care, […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Senatoarea urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă a participat duminică la anemicul miting CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) de la Cluj-Napoca. Ea a folosit în mod abuziv câțiva copii, plasați în fața scenei. Minorii țineau pancarte cu mesajul ”Stop 5G!”, relatează site-ul Stiridecluj.ro.

Șoșoacă a venit echipată cu o fustă largă, pe care, în bătaia vântului, nu mai știa cum s-o țină la locul ei. Sexy, nu glumă! Sexy-urlătoarea!

”Eu nu sunt politician. M-am săturat să fiu numită politician”, a mințit Șoșoacă din start pe cei câteva zeci de clujeni, care la televiziunile de propagandă deveneau miraculos „sute de protestatari”.

Și a venit gogonata nucleară: ”Nu știu dacă știți, dar până la finalul anului România trebuie să se dezintegreze în 5 părți. Dar, vorba maramureșanului – «Vom merge ș-om lupta!»”.

Șoșoacă a spus că „spiritul lui Corneliu Vadim Tudor trăiește”. Ea l-a lăudat pe rebutul naționalist Gheorghe Funar, fost primar al Clujului.

”O spun cu tărie că România este condusă de trădători de țară”, a urlat anarhista.

Fake-news-urile au fost scuipate apoi cu cadență de mitralieră.

  • „Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Păi, tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi, noi facem ce vrem!”
  • „Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se zicea «Ți-am mai făcut rost de 10 bucăți»? Cele 10 bucăți sunt alți 10 morți.”
  • „Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!”
  • „Nu este niciun studiu care să arate că «botnița» asta nenorocită apără de virus. Nu e pentru virus. Au spus și medicii din sălile de operație că o poartă ca să nu le cadă scuipat.”

Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta