Și Carmen Dan și-a găsit o sinecură: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

Și Carmen Dan și-a găsit o sinecură: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Și Carmen Dan și-a găsit o sinecură: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro ) Carmen Daniela Dan (50 de ani), ministrul de Interne favorit al pușcăriașului Liviu Dragnea, a rămas șomeră în iulie 2019, când a pierdut funcția de ministru. Între timp a făcut rost de o leafă bună, pe principiul: o sinecură e mai bun decât un cinstit loc de muncă! Ministru […]

( Robert Mateescu – Ziaristii.ro )

Carmen Daniela Dan (50 de ani), ministrul de Interne favorit al pușcăriașului Liviu Dragnea, a rămas șomeră în iulie 2019, când a pierdut funcția de ministru. Între timp a făcut rost de o leafă bună, pe principiul: o sinecură e mai bun decât un cinstit loc de muncă!

Ministru de Interne la represiunea barbară din 10 august 2018, Carmen Dan a fost recuperată de „sistem” prin angajarea la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR). Mai exact, la subramura numită Centrului Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot (CNARNN)care se ocupă cu programul informatic al notarilor din România.

Conform surselor Ziaristii.com, Carmen Dan se comportă în regim sinecurist: merge în jur de două-trei ore la birou, apoi pleacă și își vede de treburile personale. Are birou separat de restul lumii, e neclar pe ce funcție a fost instalată.

Carmen Dan a fost „trasă pe dreapta” pe bani frumoși. Conform surselor Ziaristii.com, ea încasează lunar peste 12.000 de lei.

Conform propriului CV, Carmen Dan a absolvit Facultatea de Drept la o „privată” (Universitatea Ecologică București).

Infonot asigură organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale prevăzute la art. 162 din Legea nr. 36/1995, republicată, după cum urmează: RNNEPR, RNNEOS, RNEAD, RNNEL, RNNRM, RNNECD, RNNES, RNNEC, RNPMP.

Sediul Infonot se află în București – Bd. Theodor Pallady, nr. 40G (în incinta Centrului de conferințe „Auditorium-Pallady”).

Și Viorica Vasilica Dăncilă, șefa lui Carmen Daniela Dan la Guvern în perioada ianuarie 2018 – iulie 2019, și-a găsit recent o sinecură, fiind angajată consilier pe strategii europene la Banca Națională a României (BNR).

Dăncilă și Carmen Dan provin din Videle, județul Teleorman, județ păstorit multă vreme de binefăcătorul lor, Liviu Dragnea.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta