Situaţie dramatică la examenul pentru Casele Judeţene de Sănătate: Doar 5 candidaţi din 33 au promovat

Situaţie dramatică la examenul pentru Casele Judeţene de Sănătate: Doar 5 candidaţi din 33 au promovat
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Situaţie dramatică la examenul pentru Casele Judeţene de Sănătate: Doar 5 candidaţi din 33 au promovat

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes ) S-au afişat rezultatele la concursurile pentru posturile de directori ale Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate, organizate în 35 de judeţe şi în Bucureşti, însă situaţia nu arată bine deloc. „Tocmai s-au afişat rezultatele examenului naţional scris pentru casele judeţene de sănătate. 5 din 33 au promovat. Ca să […]

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes )

S-au afişat rezultatele la concursurile pentru posturile de directori ale Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate, organizate în 35 de judeţe şi în Bucureşti, însă situaţia nu arată bine deloc.

„Tocmai s-au afişat rezultatele examenului naţional scris pentru casele judeţene de sănătate. 5 din 33 au promovat. Ca să promovezi trebuia notă de peste 7. 19 candidaţi au luat sub 5. 26 candidaţi au luat sub 6. 21 nu s-au prezentat la concurs”, a declarat fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Mai e mult până departe”, a comentat fostul ministru USR-PLUS, care vede însă şi partea bună în toată această poveste – „concursurile pe bune sunt un început bun”.

La rândul său, deputatul USR-PLUS Cristian Seidler a susţinut că asta se întâmplă când faci concursuri de angajare şi/sau promovare pe bune şi realitatea te izbeşte în faţă.

„E interesant numărul mare al celor care nu s-au prezentat deloc. Ar fi interesant de aflat de la ei de ce nu s-au obosit să se prezinte la un concurs la care s-au înscris. Vorbim despre mulţi concurenţi care se află deja pe post, prin delegare. O măsură a incompetenţei dată de numirile politice. Cu toţii ştiam cumva aceste lucruri dar acum avem poza dezastrului. Foarte bine. Pasul imediat următor e ca oameni competenţi să participe la aceste concursuri şi să ocupe posturile pe bază de competenţă”, a adăugat Cristian Seidler.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta