Sorin Grindeanu: Poate că domnul Orban ar fi cazul să îl trimită de veghe în lanul de lavandă pe premierul Cîțu

Sorin Grindeanu: Poate că domnul Orban ar fi cazul să îl trimită de veghe în lanul de lavandă pe premierul Cîțu
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Sorin Grindeanu: Poate că domnul Orban ar fi cazul să îl trimită de veghe în lanul de lavandă pe premierul Cîțu

( Redacția  – G4Media.ro ) În contextul depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, primvicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, apreciază că  acum ar fi momentul ca tabăra din PNL pro-Orban să acționeze.  „Îl vedeam pe domnul Cîțu cum ne spunea că a dus vaccinarea în lanul de lavandă. Poate că domnul Orban ar fi cazul să […]

( Redacția  – G4Media.ro )

În contextul depunerii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, primvicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, apreciază că  acum ar fi momentul ca tabăra din PNL pro-Orban să acționeze. 

„Îl vedeam pe domnul Cîțu cum ne spunea că a dus vaccinarea în lanul de lavandă. Poate că domnul Orban ar fi cazul să îl trimită de veghe în lanul de lavandă pe acest premier, care, dincolo de modul în care conduce Guvernul, pare total rupt de realitate. Cum poți să spui, în urmă cu două zile, că puterea de cumpărare a românilor a crescut?”, a comentat Sorin Grindeanu, la Antena3.

Acesta a mai spus că în acest moment lipsesc doar 20 de voturi pentru ca moțiunea să treacă.

„Țin neapărat să mulțumesc partenerilor sociali cu care am avut dialog noi, PSD, în această perioadă, și care ne-au dat observații pe care le-am inclus în textul moțiunii, fie că vorbim de patronate, de sindicate, de IMM-uri. Aportul lor ne-a fost de folos. (…) Eu am credința următoare: pe toate sondajele 70% dintre români, inclusiv parlamentari, spun că România merge într-o direcție greșită. Sigur că, dacă e să ne referim strict la PNL, de exemplu, probabil că în acest moment sunt mulți parlamentari PNL care își dau seama că acest Guvern a eșuat”, a mai spus Grindeanu la Antena3.

Întrebat dacă se bazează pe conflictul din interiorul PNL și dacă poate numi un liberal care ar vota moțiunea, Sorin Grindeanu a răspuns: „Ne bazăm în primul rând pe o bună credință a multora dintre cei din PNL, nu a tuturor. Dincolo de discursuri, este evident ce s-a întâmplat în aceste șase luni. Credeți că i-aș face un bine dacă l-aș nominaliza acum?”, a spus Grindeanu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că există semnale că și parlamentari din PNL ar fi dispuși să voteze moțiunea de cenzură.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta