Sosoaca a iesit iar in Piata Victoriei: „Au omorat sapte dintre noi, crezand ca ne vor opri”. Nu se simte deloc responsabila din cauza deceselor sustinatorilor ei

Sosoaca a iesit iar in Piata Victoriei: „Au omorat sapte dintre noi, crezand ca ne vor opri”. Nu se simte deloc responsabila din cauza deceselor sustinatorilor ei
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Sosoaca a iesit iar in Piata Victoriei: „Au omorat sapte dintre noi, crezand ca ne vor opri”. Nu se simte deloc responsabila din cauza deceselor sustinatorilor ei

( Victor Gheja – politica – AK-24 ) Senatoarea Diana Sosoaca a iesit din nou, sambata seara, in Piata Victoriei unde a sustinut un discurs delirant. Sosoaca a mentionat ca sapte dintre cei care au sustinut-o au decedat, ea afirmand ca acestia au fost omorati. „Stiti cum a murit Claudiu Iordache? A fost omorat de […]

( Victor Gheja – politica – AK-24 )

Senatoarea Diana Sosoaca a iesit din nou, sambata seara, in Piata Victoriei unde a sustinut un discurs delirant. Sosoaca a mentionat ca sapte dintre cei care au sustinut-o au decedat, ea afirmand ca acestia au fost omorati.

„Stiti cum a murit Claudiu Iordache? A fost omorat de medici. De ce? Pentru ca milita pentru Romania. (…) Ne-au luat peste sapte oameni importanti din lupta, crezand ca ne vor opri. Mai urmeaza, asa zic ei. Dar n-au inteles un lucru. Cu cat omoara mai multi dintre noi cu atat luptam mai aprig.  Strigati cu mine: Juram, juram, juram, juram si castigam”, a strigat Sosoaca.

Sosoaca s-a referit la Mihai Fagadaru si Tano Dan Alexandru, militanti anti-vaccin si participanti la mitingurile lui Sosoaca si George Simion, care au decedat recent in urma infectarii cu coronavirus.

In Piata Victoriei, alaturi de Sosoaca, se mai aflau aproximativ 20 de oameni. Niciunul nu purta masca.

Catalin Berenghi, liderul Partidului DAC si unul dintre organizatorii mitingului anti-vaccinare din 2 octombrie din Capitala, a anuntat acum o luna ca numerosi prieteni de-ai sai care au iesiti atunci in Piata Victoriei au decedat sau sunt in stare grava.

Printre cei aflati in stare grava este si un manifestant care a stat pe scena chiar langa Diana Sosoaca. „Prietenul nostru O, care a stat pe scena langa Diana Sosoaca, este cazut la pat in stare grava”, a mentionat Berenghi.

„PATRIOTII SI NATIONALISTII ROMANI SUNT SUB ASEDIU!

Multi dintre aceia care au fost in Piata Victoriei pe 2 octombrie au fost bolnavi sau si mai rau le mor prietenii apropiati sau chiar rude. Cineva in seara de 2 octombrie afirma faptul ca a simtit niste picaturi pe fata. Se lucreaza parapsihologic si dupa un plan bine instrumentat.

EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN

P.S. Stie cineva unde sunt structurile de forta care apara POPORUL ROMAN, sau sunt si ei partasi la GENOCID?”, a scris Berenghi pe Facebook.

Berenghi a enumerat mai multi „patrioti” care au participat la acel miting si care au decedat sau sunt in stare grava.

„-Duminica a fost omorat in spitalul de pneumonologie Narius Nasta, prietenul nostru Tano Dan Alexabru;
– Azi a fost gasit rece, un prieten al echipei, avea 41 de ani;
-Prietenul nostru Rafael, sufletul sectorului 5, inca se zbate sa traiasca, doctorii nu au explicatii medicale;
-Prietenul nostru D si sotia lui abia au scapat dupa ce au tusit cu sange;
Prietenul nostru O, care a stat pe scena langa Diana Sosoaca, este cazut la pat in stare grava;
-Ora 15:10. Am aflat de inca unu dintre noi care a participat la protestul din 2 oct si este in spital.
Am uitat de mine, toata familia mea, pe parte femeiasca este in spital sau la pat ( NU AU COVID!)”, a mentionat Berenghi.

Revista Romania Mare a confirmat decesul lui Tano Alexandru. „A plecat dintre noi scriitorul si jurnalistul Dan Alexandru Tano, rapus pe vastul camp de batalie cu moartea, in care a fost transformata Romania in aceasta ultima perioada”, anunta revista pe Facebook.


Distribuie articolul