Șoșoacă, urlete descreierate după ce Parlamentul a destituit-o pe Renate Weber. Anarhista rusofilă a mințit grosolan, pretinzând că Senatul SUA a decretat pandemia „o minciună”

Șoșoacă, urlete descreierate după ce Parlamentul a destituit-o pe Renate Weber. Anarhista rusofilă a mințit grosolan, pretinzând că Senatul SUA a decretat pandemia „o minciună”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Șoșoacă, urlete descreierate după ce Parlamentul a destituit-o pe Renate Weber. Anarhista rusofilă a mințit grosolan, pretinzând că Senatul SUA a decretat pandemia „o minciună”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Destituirea Renatei Weber de la conducerea Avocatului Poporului a provocat o reacție isterică din partea Dianei Iovanovici-Șoșoacă, senatoarea conspiraționistă și rusofilă băgat în Parlament de AUR. De la tribuna Parlamentului, Șoșoacă a început să urle, acuzând că pandemia e „o minciună” confirmată de Senatul SUA, că Guvernul României a omorât […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Destituirea Renatei Weber de la conducerea Avocatului Poporului a provocat o reacție isterică din partea Dianei Iovanovici-Șoșoacă, senatoarea conspiraționistă și rusofilă băgat în Parlament de AUR. De la tribuna Parlamentului, Șoșoacă a început să urle, acuzând că pandemia e „o minciună” confirmată de Senatul SUA, că Guvernul României a omorât oameni în spitale și multe alte teorii demente, vehiculate de propaganda rusă și pe la mitingurile CapVid (anti-mască, anti-vaccinare).

Diana Șoșoacă a luat cuvântul pentru a contesta votul de destituire a Avocatului Poporului. Și-a depășit însă timpul alocat și a început să urle când Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, i-a tăiat microfonul.

Discursul a degenerat într-o criză de isterie, cu urlete de-a dreptul descreierate, într-o avalanșă de minciuni amestecate cu versuri din Eminescu.

Torente de minciuni de la tribuna Parlamentului

Senatoarea introdusă de AUR în Parlament a pretins că Guvernul ar fi legat oameni de pat și i-ar fi ucis în spitale sub acoperirea “așa-zisei pandemii”. E vorba despre o una din acțiunile aberante ale Renatei Weber, care anul trecut i-a notificat pe doctori că practică tratamente inumane nelăsându-i pe bolnavii contagioși să părăsească spitalele după propria dorință.

O altă gogomănie: Șoșoacă a susținut că OSCE ar fi confirmat Avocatul Poporului, cum că în România ar fi fost pe timpul pandemiei cele mai restrictive măsuri. În fapt, realitatea este exact pe dos: toate studiile și statisticile arată că România a avut printre cele mai relaxate măsuri de prevenire a infectării cu Covid – aplicate cel mai târziu, ridicate cel mai devreme și cu restricții mai puține decât în restul Uniunii Europene.

Șirul minciunilor pe care Șoșoacă le-a debitat fără să clipească a fost încheiat cu afirmația că Senatul SUA ar fi decretat pandemia drept “o minciună”. În mod evident, nu există așa ceva.

Delirul de la microfonul Parlamentului nu este însă surprinzător. În luna martie, exact în ziua în care Macron anunța că Franța prelungește carantina totală cu o lună, Diana Șoșoacă își anunța bieții fani că Franța a renunțat complet la restricții!

Discurs strict pentru urechile fanilor conspiraționiști pe care-i prostește zilnic cu aberații

Și acest discurs, ca și toate celelalte, n-a fost ținut în plenul Parlamentului, de fapt, pentru a aduce o contribuție la legislație sau în beneficiul poporului român față de care ar trebui să fie responsabilă, ci strict pentru fanii săi conspiraționiști. Șoșoacă le livrează acestora zilnic filmări care să le confirme teoriile și să le alimenteze frustrările.

Senatoarea s-a făcut remarcată acum două luni, când și-a cerut scuze Rusiei pentru că un grup de oameni a protestat în fața Ambasadei acestui stat la împlinirea a 80 de ani de la masacrul de la Fântâna Albă, când mii de români bucovineni au fost mitraliați de trupele NKVD pentru că voiau să treacă granița în România. Bieții oameni căzuseră pradă unei diversiuni, sovieticii răspândind zvonul că-i lasă să plece în țară. S-au strâns între 2.000 și 4.000 de persoane care au fost așteptate cu mitralierele și măcelărite pe 1 aprilie 1941. Șoșoacă și-a cerut însă scuze Rusiei, spunând că protestul era nejustificat și inoportun.

Acum o săptămână, aceeași Șoșoacă a fost invitată la o recepție la Ambasada Rusiei, unde s-a dus și a postat plină de importanță poze pe Facebook.

În acest context, nu e deloc întâmplător nici că Șoșoacă a apărat-o pe Renate Weber, nici că amândouă sunt vedete ale oficiosului rus în limba română, Sputnik.

Aberațiile Dianei Șoșoacă în Parlament

„Nu s-au finalizat discuțiile, că nu îmi spuneți dumneavoastră în fața Constituției, există o Constituție de care vă bateți joc,  așa cum vă bateți joc și de Avocatul Poporului. Finalizez după 3 minute, așa e la noi. Fiți respectuos, domnule Orban! În timp ce în timpul stării de urgență umpleați Guvernul României cu pahare de whisky și trabucuri, poporul român era amendat cu 20.000 de lei pentru că-și permitea să-și cumpere o pâine (în realitate, amenzi de 20.000 de lei li s-au dat interlopilor care au făcut ostentativ chiolhanuri în stradă).

Curtea Constituțională v-a anulat acele ordine, dumneavoastră sunteți cei care ați încălcat Constituția României! Avocatul Poporului a fost singura instituție din România care a ținut partea poporului român, dumneavoastră sunteți cei care ați omorât oameni în spitale, i-ați legat de pat, le-ați dat tratamente inumane! OSCE-ul spune ce spune Avocatul Poporului, cele mai abuzive și mai restrictive reguli din toată Uniunea Europeană pe așa-zisa pandemie! Senatul SUA a menționat că pandemia este o minciună care ați condus-o dumneavoastră, omorând oameni!“.

Supliment de minciuni pentru sărmanii care se uită în gura conspiraționistei: vaccinul va fi pe bani și vom fi puși “să ne injectăm” din două în două luni

Ceva mai târziu, aflată la volan, Șoșoacă a ținut un nou live pe Facebook, în care le-a dat sărmanilor săi admiratori o nouă doză de aberații și minciuni menite să bage spaima în ei: “Au spus că vaccinul va costa. S-a anunțat că imunizarea durează 2-3 luni. Asta înseamnă că va trebui să vă injectați cu acest vaccin cu ARN mesager, o tehnologie nouă, din două în două sau din trei în trei luni. Aveți curajul să faceți asta?“.

În realitate, dimpotrivă, premierul Cîțu a repetat de nenumărate ori că vaccinul este gratuit. În același timp, medicii epidemiologi au spus încă de anul trecut că sunt șanse mari să nu putem scăpa de Covid definitiv, acesta urmând să se transforme într-o boală sezonieră asemenea gripei. Și că, tot ca la gripă, va fi recomandat să ne imunizăm o dată pe an, înaintea venirii sezonului rece.

Nicio surpriză nici aici: astă-iarnă, Șoșoacă urla că știe, din sursă sigură, că „ne vor lua cu Armata, ne vor duce la abator, ca pe vite, la moarte, să ne vaccineze!”. De atunci au trecut 6 luni.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta