Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) Diana Șoșoacă, senatoarea ajunsă în Parlament pe listele AUR, din partea “partidului generalilor”, își continuă neabătută strategia de a prelua cele mai “la modă” teorii conspiraționiste, livrându-i publicului său exact ceea ce vrea să audă. „Ultimul răcnet” în materie este teza potrivit căreia totul e un experiment la scară planetară […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

Diana Șoșoacă, senatoarea ajunsă în Parlament pe listele AUR, din partea “partidului generalilor”, își continuă neabătută strategia de a prelua cele mai “la modă” teorii conspiraționiste, livrându-i publicului său exact ceea ce vrea să audă. „Ultimul răcnet” în materie este teza potrivit căreia totul e un experiment la scară planetară programat să se încheie în 2023, iar vaccinul modifică ADN-ul uman, ceea ce duce deja la schimbarea comportamentului celor imunizați.

Desprinse din filmele SF, teoriile halucinante sunt preluate nonșalant de Șoșoacă și returnate cinic propriului public, care-și vede astfel confirmate “din sursă sigură”, adică de la ditamai senatoarea, toate fantasmele.

Șaorma cu de toate de la Șoșoacă pentru fanii săi conspiraționiști: Dumnezeu, copiii, moartea, ADN-ul, bani, avorturi

Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, Șoșoacă a reîmpachetat principalele teme conspiraționiste la modă în ultimele luni, făcând o șaorma cu de toate.

“Este foarte clar că există efecte adverse care duc inclusiv la moarte și, până când nu se va termina acest experiment, în decembrie 2023, voi milita contra vaccinării. Vă solicit tuturor să nu vă vaccinați atât timp cât nimeni nu despăgubește pe nimeni! În caz de deces, despăgubiți familia decedatului cu 5 milioane de euro! Mulți cercetători spun că vaccinul afectează genomul uman, ceea ce înseamnă că-l înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului, ceea ce înseamna că nu veți mai fi oameni!“.

După ce, într-o singură frază, a amenințat că efectele adverse ucid, a “dezvăluit” că totul e un experiment care se termină în decembrie 2023, și i-a avertizat pe fanii săi că intră în conflict cu Dumnezeu dacă se vaccinează, Șoșoacă a adus în discuție și urmașii.

„Copiii care sunt făcuți de persoane vaccinate oare vor suporta aceeași transformare genetică? Vor mai fi oameni normali, ca noi, sau vor fi niște pseudo-oameni, o altă specie? Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinării. Mă întreb câte femei vor mai putea procrea în viitor… Rog copiii din România, rog adolescenții să nu se ducă la vaccinare!“.

Teoria „experimentului care va dura până în 2023” speculează lipsa de informare a oamenilor: și „gripa spaniolă” a durat peste doi ani, între 1918-1920. Cine nu știe acest lucru poate fi tentat să creadă „dovezile” conspiraționiștilor

Teoriile prezentate de Șoșoacă – și care, așa cum se vede, sunt cu mesaj țintit pentru a ataca toate temerile și punctele de interes pentru oameni – nu sunt producția acesteia. Teza “experimentului care se încheie în 2023” este ventilată pe grupurile conspiraționiste de luni bune și circulă pe WhatsApp și pe conturile de Facebook. Asta, după ce site-urile care dezinformau au fost puternic penalizate pe Google și rețelele sociale, astfel încât acum nu mai apar în primele pagini ale rezultatelor când oamenii caută informații legate de Covid.

Conform acestei teorii, Oculta Mondială a inventat pandemia ca un plan prin care oamenii vor fi vaccinați în mod repetat, pentru a li se modifica ADN-ul, iar acest proiect e programat să se încheie în 2023.

Cei care au pus la punct această poveste aberantă au folosit, paradoxal, elemente științifice care să le “valideze” narativul. Virusul SARS-CoV-2 este unul care, asemenea tuturor virozelor respiratorii, este sezonier.

Încă de la început s-a știut că nu va fi suficientă o singură tură de vaccinare, urmând să se facă un rapel și la 6-12 luni distanță. Epidemiologii au spus din primăvara trecută că e posibil să ajungem să ne vaccinăm de Covid exact ca pentru gripa sezonieră, pentru că acesta este un virus care devine mai activ în sezonul rece.

Antivacciniștii pretind că vaccinul modifică ADN-ul și că „deja se văd schimbări comportamentale la cei care s-au vaccinat”

Această realitate științifică a fost folosită de cei care au fabricat teoria conspirației cu experimentul pentru a “anticipa” că ni se va cere să ne vaccinăm din nou la toamnă și, în 2022 și în 2023.

Pentru cei care știu că precedenta pandemie produsă de un virus respirator, celebra “gripă spaniolă” a durat peste doi ani (1918-1920), vestea că această pandemie ar mai putea dura încă unul-doi ani n-ar fi surprinzătoare.

Pentru cei care nu cunosc trecutul omenirii și iau de bun ceea ce li se spune că am trăi vremuri excepționale și ne-am confrunta cu prima astfel de epidemie în istorie, această teorie conspiraționistă devine însă foarte plauzibilă.

Narativul acestei povești pentru naivi și neinformați mai spune că vaccinul modifică ADN-ul, iar la cei imunizați “se observă deja o schimbare în comportament”.


Distribuie articolul