Stănescu: Guvernul ăsta nu va rezista un an. PSD e dispus să guverneze alături de „facţiuni” din PNL şi USR

Stănescu: Guvernul ăsta nu va rezista un an. PSD e dispus să guverneze alături de „facţiuni” din PNL şi USR
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Stănescu: Guvernul ăsta nu va rezista un an. PSD e dispus să guverneze alături de „facţiuni” din PNL şi USR

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes ) Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, la Antena 3, că partidul său va depune în curând moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, demers care se aşteaptă să fie susţinut şi de „grupări” din PNL şi USR. „În PNL sunt două grupări, gruparea Orban şi Cîţu. În USR, […]

( Andrei Pricopie – TheEpochTimes )

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat, la Antena 3, că partidul său va depune în curând moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, demers care se aşteaptă să fie susţinut şi de „grupări” din PNL şi USR.

„În PNL sunt două grupări, gruparea Orban şi Cîţu. În USR, gruparea Barna şi Cioloş, în UDMR sunt două grupări. Credeţi că nu avem cu cine (să facem majoritate)? Ei au majoritate acum cu doar 20 de parlamentari. S-au mai întâmplat lucruri în istorie, să vedem ce o să se mai întâmple în stradă. Sunt facţiuni în toate partidele cu care putem guverna.

Poporul va ieşi în stradă şi ei vor pleca. Guvernul ăsta nu va rezista un an de zile, nu are cum. La măsurile care le iau, felul în care merg lucrurile în coaliţie, în care discută între ei.

Orban a spus că vrea să schimbe tot, pe Avocatul Poporului, pe Florin Iordache, ei nu discută despre cetăţeanul român, discută despre camarila lor”, a declarat Paul Stănescu, citat de Aktual24.

Întrebat dacă senatorul Alexandru Rafila va fi propus din nou premier, liderul PSD a replicat: „Vom discuta, vom vedea în interiorul partidului”.


Distribuie articolul