Statele cvasi-sovietice ale Americii

Statele cvasi-sovietice ale Americii

Membrii Stângii americane folosesc aceleași tactici ca tovarășii lor sovietici și chinezi. Legea are aceeași formă exterioară ca în țările civilizate, dar este subminată pentru a servi scopurilor politice. Infractorii de rând, potrivit lui Soljenitsin în „The Gulag Archipelago“, erau considerați aliați sociali ai regimului. În penitenciar, erau tratați mult mai bine decât prizonierii politici, […]

Membrii Stângii americane folosesc aceleași tactici ca tovarășii lor sovietici și chinezi. Legea are aceeași formă exterioară ca în țările civilizate, dar este subminată pentru a servi scopurilor politice.

Infractorii de rând, potrivit lui Soljenitsin în „The Gulag Archipelago“, erau considerați aliați sociali ai regimului. În penitenciar, erau tratați mult mai bine decât prizonierii politici, analizează AmericanThinker.

În SUA, în zonele majoritar de stânga, infractorii sunt tratați cu blândețe. Un element infracțional activ ajută statul de stânga, făcându-i pe cetățeni dependenți de stat pentru protecție. Cetățenii înfricoșați de infracționalitate au mai puțină energie pentru proteste politice. Este în interesul regimului să-i răsfețe pe infractori. Ei ajută regimul să mențină cetățenii intimidați.

Departamentul Federal al Justiției și forțele de ordine statale din jurisdicțiile conduse de stânga sunt îngăduitori cu infractorii obișnuiți, dar opresivi cu protestatarii politici, atunci când se poate găsi sau fabrica un motiv pentru a-i acuza de încălcarea legii. Această soartă au avut-o mulți dintre aliații lui Trump. Rudy Giuliani a fost vizitat de o gașcă de agenți FBI, la 6 A.M., echipați cu mandate de percheziție dubioase.

Furturile de voturi din timpul alegerilor trecute au fost ignorate și nici măcar nu au fost investigate, deoarece au fost în folosul Stângii. În San Francisco, furturile cu o valoare mai mică de 950$ nu sunt urmărite penal, oferind infractorilor cale liberă pentru a teroriza întreprinderile mici și oamenii respectabili.

Marile companii de afaceri sunt recrutate cu ușurință de Stânga pentru scopuri abjecte. În Germania lui Hitler, IBM a fost un ajutor entuziast al Holocaustului, mobilizându-și înfocat sistemul de contabilitate pentru a ține evidența evreilor. Vedem același lucru și în SUA, unde numeroase întreprinderi mari s-au alăturat democraților în propagarea unor minciuni revoltătoare cu privire la noua lege din Georgia.

În China, marile întreprinderi, chiar dacă nu sunt deținute efectiv de guvern, sunt susținători înflăcărați ai regimului. Acum este la ordinea zilei ca marile companii americane să concedieze angajații identificați ca având opinii politice greșite. Orice angajat al Google, Apple sau Twitter trebuie să-și țină gura închisă, mai degrabă decât să critice Stânga sau chiar pe comuniștii chinezi.

Abolirea sau castrarea poliției permite scursurilor societății să formeze bande de implementare a politicii pentru a teroriza indivizii considerați dușmani politici. Aceste grupări sunt instrumente ale regimului, dar oficial sunt infractori mărunți, care nu se află sub controlul regimului. Creionând forțele de ordine, în general profesioniste, ale SUA ca rasiști ​​care terorizează populația de culoare, poliția a devenit reticentă în aplicarea legii, mai ales dacă infractorii sunt de culoare.

Oricine este angajat într-o organizație aflată sub puterea Stângii este ținut sub control de posibilitatea de a fi concediat pentru rasism, comportament inadecvat față de femei sau orice altă acuzație născocită. Aliații Stângii pot face orice doresc. Profesorii de la majoritatea universităților sunt concediați dacă jignesc studenții treziți. Prin urmare, ei se retrag în obscurantism și tăcere pentru a-și păstra slujba. Titularizarea este o glumă în astfel de situații.

Armele constituie un impediment pentru progresul Stângii. Este mult mai ușor pentru elementele criminale să terorizeze cetățenii neînarmați, iar infractorii sunt instrumente importante ale Stângii. Dacă poliția este castrată, reacția naturală a cetățenilor este să se pregătească să se apere singuri. Interzicerea armelor este o manevră pentru a face acest lucru mai dificil. Forțele de ordine de stânga vor face tot posibilul pentru a pedepsi cetățenii care se apără cu succes folosind arme.

Pericolele imaginare sau exagerate sunt utile pentru a distrage atenția cetățenilor și a-i face dependenți de autorități. Administrația Biden face un fetiș din purtatul măștii chirurgicale, chiar și pentru persoanele vaccinate sau imune datorită unei infectări anterioare cu COVID-19. Pe străzile din New York, purtarea măștii este larg răspândită, inclusiv în rândul copiilor. Boala este greu de luat în aer liber, iar copiii sunt extrem de rezistenți la aceasta. Propaganda autorităților urmărește ideea că nu se poate scăpa de boala potențial mortală. Stânga vrea ca oamenii să fie speriați.

Biden face propagandă pentru încălzirea globală și susține energia eoliană și solară ca măsură preventivă pentru presupusul dezastru al încălzirii globale. Aceasta este o știință profund dubioasă. Predicțiile dezastrului climatic provin din modele stabilite computerizat care oferă un suport științific fals, vag reprezentat. În ceea ce privește energia eoliană și solară, stupiditatea este ușor demonstrată, deoarece realitatea nu este ascunsă de obscurantismul modelelor climatice. Acesta este un alt aspect al campaniei de confuzionare și terorizare a cetățenilor.

Stânga vrea să promoveze disensiunea între cetățeni și grupuri pentru a segrega opoziția. Bărbații sunt descriși ca prădători ce profită de femei. Femeile sunt descrise ca fiind oprimate și exploatate de către întreprinderi. Fiecare problemă a comunității de culoare este prezentată drept o consecință a rasismului comunității albilor. Imigranții ilegali reprezintă o amenințare pentru clasa muncitoare, dar stânga îi descrie ca pe niște îngeri harnici și nu acordă nicio atenție acelor cetățeni ale căror interese economice sunt afectate.

În mod ironic, Stânga care se plânge constant de prea multă ură face tot ce poate pentru a promova ura și disensiunea. Ura, nefericirea și confuzia sunt aliații Stângii. Un popor mulțumit și prosper oferă prea puține oportunități unei stângi ce caută să apuce puterea.

Intelectualii sunt atrași de ideologia Stângii pentru că sunt cronic nemulțumiți, considerându-se insuficient apreciați pentru talentul lor excepțional. Acest lucru face ca Stânga să pună stăpânire cu ușurință peste universități și organizațiile media. Deoarece aceste organizații au influență, cancerul mentalității de stânga se răspândește. Regimurile de stânga persecută intelectualii care îndrăznesc să critice regimul. Dar intelectualii, cu condiția să urmeze linia partidului, se bucură de privilegii speciale și de poziții protejate. În țările guvernate de Stânga, nu spală vasele în restaurante.

Pentru a inversa tendințele actuale, este necesar să realizăm că autoritățile însărcinate cu asigurarea legii și ordinii fac adesea contrariul. Canalele mass-media au devenit, într-o măsură mai mare sau mai mică, propagandiști deschiși ai Stângii, versiuni americane ale publicației Pravda. „Pravda“ înseamnă „adevăr“ în rusește și, bineînțeles, a promovat minciuni, la fel ca o mare parte din mass-media americană.

Este imperios necesar ca Stânga să fie înfrântă devastator la alegerile din 2022. Aceasta înseamnă că trebuie să existe suficiente voturi de dreapta pentru a depăși orice nivel de fraudă pe care îl poate obține Stânga. Cel mai probabil, stânga va renunța în prezent la planurile sale mai extremiste, în speranța că va obține o majoritate decisivă în 2022, moment la care va da drumul tornadei.

Nu are rost să încercăm să fim rezonabili sau să facem apel la valorile tradiționale atunci când avem de-a face cu Stânga complet cinică. Problema majoră este sprijinul necontenit acordat Stângii de către media. Cei de dreapta trebuie să se bazeze pe mass-media online și pe Fox News pentru a-și face cunoscut punctul de vedere.

Tribuna.US


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta