Stelian Ion, în cărţi pentru Ministerul Justiţiei: Secţia Specială va fi desfiinţată rapid, nu vor fi mari dezbateri

Stelian Ion, în cărţi pentru Ministerul Justiţiei: Secţia Specială va fi desfiinţată rapid, nu vor fi mari dezbateri
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Stelian Ion, în cărţi pentru Ministerul Justiţiei: Secţia Specială va fi desfiinţată rapid, nu vor fi mari dezbateri

( TheEpochtimes) Deputatul USR PLUS Stelian Ion, în cărţi pentru a prelua funcţia de ministru al Justiţiei, a afirmat, într-un interviu acordat RFI, că viitorul Guvern va desfiinţa rapid Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie. „O desfiinţăm, este foarte clar lucrul ăsta, nici nu există discuţii şi aici vă spun un lucru, nici […]

( TheEpochtimes)

Deputatul USR PLUS Stelian Ion, în cărţi pentru a prelua funcţia de ministru al Justiţiei, a afirmat, într-un interviu acordat RFI, că viitorul Guvern va desfiinţa rapid Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

„O desfiinţăm, este foarte clar lucrul ăsta, nici nu există discuţii şi aici vă spun un lucru, nici nu vor fi mari dezbateri, pentru că despre desfiinţarea Secţiei Speciale am vorbit mai bine de trei ani de zile, deci se cunosc toate argumentele şi de o parte şi de alta, cunoaştem şi opiniile magistraţilor şi opiniile specialiştilor, avocaţilor, societăţii civile, opiniile emise de instituţii internaţionale (…) şi atunci suntem în măsură să luăm o decizie fără să mai stăm pe gânduri multe luni de zile (…). Noi ne ţinem de promisiuni şi ce am spus de-a lungul timpului vom face. Dacă ne-am asumat angajamentul să rezolvăm rapid această problemă, o vom face rapid”, a transmis Stelian Ion.

Întrebat dacă va prelua funcţia de ministru al Justiţiei, deputatul a evitat un răspuns tranşant:

„Există o listă, sunt şi eu nominalizat şi alături de alţi colegi foarte buni, am încredere în ei, se va lua o decizie în acest sens (…). Nu am avut niciodată un obiectiv din a obţine un portofoliu la Ministerul Justiţiei, însă în perioada care a trecut mi-am dat seama că fără o implicare foarte-foarte mare pe partea asta, nu poţi muta lucrurile”.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta