Stiti cine este Adrian Solomon ?

Stiti cine este Adrian Solomon ?

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Candidat Camera Deputatilor din partea USR-PLUS Vaslui Dacă ați auzit de Adrian Solomon, probabil ați auzit într-un context negativ. Este o sursă interminabilă de jigniri și aroganță. Adrian Solomon este deputatul care s-a autocaracterizat ca fiind un comunist luminat, într-un stat în care milioane de oameni au […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Candidat Camera Deputatilor din partea USR-PLUS Vaslui

Dacă ați auzit de Adrian Solomon, probabil ați auzit într-un context negativ. Este o sursă interminabilă de jigniri și aroganță.

Adrian Solomon este deputatul care s-a autocaracterizat ca fiind un comunist luminat, într-un stat în care milioane de oameni au avut de suferit din cauza comunismului. Aflat deja la al treilea mandat de deputat, căutându-l pe al patrulea, domnul Solomon s-a remarcat mai mereu prin declarații scandaloase și situații în care a pus județul Vaslui într-o lumină negativă.

Știrea care a făcut de curând înconjurul presei a fost scandalul făcut de acesta într-o shaormerie, când a refuzat să poarte masca, certându-se cu un casier de altă naționalitate și adresându-i insulte, cel puțin la limita rasismului.

Dar evident, scandalurile nu sunt un lucru nou în viața domnului Solomon. În 2012, l-a amenințat pe Mihai Răzvan Ungureanu cu soarta lui Aldo Moro, un fost premier italian care a fost răpit și ucis. Nu a fost primul astfel de episod. În 2007, când era viceprimar, Adrian Solomon l-a întâmpinat pe viitorul prieten, Călin Popescu Tăriceanu, cu o fanfară care a intonat un marș funebru. Ura pentru justiție i-a unit peste ani pe cei doi.

În perioada în care bârlădenii și mulți alți cetățeni protestau împotriva exploatării gazelor de șist, Adrian Solomon tuna și fulgera împotriva companiilor și americanilor. Imediat ce s-a schimbat guvernul și PSD a venit la putere, Solomon a făcut o schimbare de 180 de grade în favoarea exploatării gazelor. Interesul cetățenilor nu a fost niciodată o preocupare pentru el, ci doar punctele electorale.

Încă 4 ani de mandat pentru Solomon înseamnă încă 4 ani de știri negative despre județul Vaslui.

Mergi la vot pe 6 decembrie. Alege-ți reprezentanți care nu te vor face de râs.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta