Timofticiuc îi face din nou de râs pe colegii săi de la Vremea Nouă

Timofticiuc îi face din nou de râs pe colegii săi de la Vremea Nouă
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Timofticiuc îi face din nou de râs pe colegii săi de la Vremea Nouă

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Candidat la Camera Deputatilor din partea USR-PLUS Vaslui Întotdeauna am rămas surprins de fabulațiile Vremea Nouă. Sub o rubrică care se dorește a fi un pamflet, deși nu pare că autorul știe ce este acela, sub un nume mai mult decât sugestiv, o „mare” personalitate încearcă, de […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Candidat la Camera Deputatilor din partea USR-PLUS Vaslui

Întotdeauna am rămas surprins de fabulațiile Vremea Nouă.

Sub o rubrică care se dorește a fi un pamflet, deși nu pare că autorul știe ce este acela, sub un nume mai mult decât sugestiv, o „mare” personalitate încearcă, de ceva vreme, să acrediteze ideea că suntem aliații PSD, fost membru al USL (ca să știm despre ce vorbim).

Și dă-i și dă-i – ba suntem cu Buzatu, ba cu Solomon, ba cu nu știu care de la PSD. Pamfletul de ieri mă depășește total. Insinuează că Dan Marian a fost consultantul nostru (??!).

Acum, eu știu din ce partid provine domnul Dan Marian și din partea cui a fost senator, dar totuși, poate ar trebui să îi zică cineva și domnului Timofticiuc. Nu are acces la internet?

În fine, cred că orice persoană normală la cap, a văzut lupta noastră cu PSD din ultimii ani. Vremea Nouă face un joc murdar sub un pamflet de proastă calitate. (de fapt, măcar de ar fi un pamflet).

Când se apropie alegerile, brusc domnul Timofticiuc, fostul consilier al domnului Tătaru și plasat bine, într-o sinecură, aruncă cu lături în USR PLUS. Lăsați propagandiștii, domnule Nelu Tătaru. Veniți în fața vasluienilor cu proiecte, nu cu propagandă mincinoasă.

M-am săturat ca un ziar condus de un sinecurist să insinueze tot felul de porcării despre USR PLUS și despre mine.

Vremea Nouă se face de râs de fiecare dată când lasă să se înțeleagă că suntem mână în mână cu PSD. Le-aș cere dovezi pentru afirmații, dar ce dovezi să prezinți când tot ce se scrie sunt fabulațiile unui sinecurist?

Mai lăsați insinuările prostești. Nu ne vom alia niciodată cu PSD. Avem demnitate, nu suntem de vânzare, să scriem de fiecare după cum vin banii.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta