Trandafirul rosu, de la securea calaului !!!

Trandafirul rosu, de la securea calaului !!!

   “ Calaul” Romaniei si al romanilor pe nume PSD, pare ca s-a induiosat, dupa ce a pierdut guvernarea si a inceput  acum,  in prag de alegeri parlamentare sa stearga lacrimile de pe chipul victimei, adica de pe obrajii poporului roman. Acesta a sarit acum in apararea demnitatii si libertatii romanilor. De parca noi am […]

   “ Calaul” Romaniei si al romanilor pe nume PSD, pare ca s-a induiosat, dupa ce a pierdut guvernarea si a inceput  acum,  in prag de alegeri parlamentare sa stearga lacrimile de pe chipul victimei, adica de pe obrajii poporului roman.

Acesta a sarit acum in apararea demnitatii si libertatii romanilor. De parca noi am fi uitat ca anii de guvernare psd-ista  si in special perioada, 2016-2018 au fost ani de dispret total fata de demnitatea umana si drepturile fundamentale ale omului, ani in care romanii de buna credinta au fost umiliti, injositi, loviti la propiu cu bata in cap.

Calaul- sef, Nicolae Dragnea, pe atunci nu se induiosa. Lovea cu cruzime, lista victimelor este destul de lunga. Astazi dupa ce calaul-sef a ajuns la puscarie, ajutoarele lui de calau se induioseaza, neavand acces la banul public, acesti “asistenti”, au prins un trandafir rosu la securea inrosita de sangele si suferinta acestui neam si mimeaza lupta impotriva abuzurilor PNL.

Nu trebuie sa uitam, calaul-sef nu a actionat singur, ci in devalmasie cu o ceata de “asistenti”, unii ii ascuteau securea, iar altii ii asezau butucul. Azi, unii dintre acestia, apar la televizor, varsa lacrimi de crocodil si deplang situatia in care este poporul roman. Mai sunt si altii, reciclati si revopsiti in galben. Atunci pe timpul calaului-sef, acestia nu se solidarizau cu cei care faceau mitinguri de protest, ci sorbeau linistiti cafeaua in birourile de la parlament, asteptand momentul prielnic.

Azi la fel ca ieri si ca de fiecare data, aceleasi masti, aceeasi cabotini, dar evoluand in alta piesa. Nu inteleg, de ce, fostele victime ale calaului-sef si ale fostilor si in acelasi timp actualilor lui “asistenti” tac. De ce tac victimele? Poate cred ca Dragnea nu va mai reveni? Totusi sa nu ne jucam cu chibritul intr-o benzinarie, acesta poate reveni. Daca eu, tu, el, ea, noi, voi, ei, ele, vom tacea, cu siguranta calaul-sef de la PSD va reveni, poate nu in persoana lui Liviu Dragnea, dar tacand vom facilita revenirea lui.

Sigur va reveni, daca noi cetatenii Romaniei vom tacea si vom dormi,  dar nu va mai fi ca psd-istii astazi, induiosati si cu un trandafir rosu prins la secure.


Distribuie articolul