Tudose (PSD): “Afișele cu Ponta și Tăriceanu sunt un omagiu lui Walt Disney. Dacă fac împreună 4%, sunt șmecheri”

Tudose (PSD): “Afișele cu Ponta și Tăriceanu sunt un omagiu lui Walt Disney. Dacă fac împreună 4%, sunt șmecheri”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Tudose (PSD): “Afișele cu Ponta și Tăriceanu sunt un omagiu lui Walt Disney. Dacă fac împreună 4%, sunt șmecheri”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) În stilul său agramat, de smardoi de Brăila, fostul premier Mihai Tudose a dat recital miercuri, la Adevărul Live, unde i-a pulverizat pe vechii săi ciraci și camarazi, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu. Tudose, fugit din PSD la Pro România și revenit la social-democrați după dispariția lui Drangea, i-a […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

În stilul său agramat, de smardoi de Brăila, fostul premier Mihai Tudose a dat recital miercuri, la Adevărul Live, unde i-a pulverizat pe vechii săi ciraci și camarazi, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu. Tudose, fugit din PSD la Pro România și revenit la social-democrați după dispariția lui Drangea, i-a fost subaltern lui Ponta, iar în scurtul său mandat de premier, în 2017, a fost în coaliție cu Tăriceanu. Acum îi calcă în picioare.

Mihai Tudose, acum vicepreședinte PSD și europarlamentar (mandat câștigat în 2019 pe listele partidului Pro România al lui Ponta), crede că foștii aliați nu vor face pragul electoral, comparându-i cu personajele din desenele animate. Redăm exact limbajul dezlânat, plin de dezacorduri, al fostului premier PSD din 2017: „Dacă fac 4% sunt șmecheri. Dacă fac sub 3% vor pierde și banii pentru campanie, ceea ce nu ar fi rău. Când văd afișele cu ei doi este un omagiu lui Walt Disney. Unul a luat 1% (n.r. – Tăriceanu) la prezidențiale și Ponta nu a candidat. Ponta a luat 5% la Gorj, unde este deputat“.

Tudose îl învinovățește azi pe Ponta că a distrus USL-ul, deși anul trecut se poza încântat alături de acesta la Pro România: “La cum îl cunoaștem pe Ponta, nu poți face nimic cu el. El a nenorocit USL-ul. S-a jurat că el o să fie prim-ministru și Antonescu (n.r. – Crin) candidat la președinție. Țineți minte cine a candidat la președinție? Săracul Antonescu a fost împins pe scări. (…) Dacă Ponta candida pe listele PSD, era revoltă în PSD!“.


Distribuie articolul