Tupeu PSD, Ciolacu i-a dat lectii de „europenism” Nataliei Gavrilita. Seful PSD tocmai a impus un penal la varful Guvernului

Tupeu PSD, Ciolacu i-a dat lectii de „europenism” Nataliei Gavrilita. Seful PSD tocmai a impus un penal la varful Guvernului
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Tupeu PSD, Ciolacu i-a dat lectii de „europenism” Nataliei Gavrilita. Seful PSD tocmai a impus un penal la varful Guvernului

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 ) Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a apucat sa-i dea lectii, joi, de europenism premierului moldovean Natalia Gavrilita in conditiile in care cu doar doua zile in urma l-a impus in Guvern pe condamnatul Marian Neacsu. „Astazi am avut o intalnire foarte placuta cu premierul Republicii Moldova, doamna Natalia […]

( Ioana Hurdea – politica – AK-24 )

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a apucat sa-i dea lectii, joi, de europenism premierului moldovean Natalia Gavrilita in conditiile in care cu doar doua zile in urma l-a impus in Guvern pe condamnatul Marian Neacsu.

„Astazi am avut o intalnire foarte placuta cu premierul Republicii Moldova, doamna Natalia Gavrilita. Am vazut multa determinare din partea doamnei prim-ministru pentru implementarea programului reformator promovat de Presedintele Maia Sandu. Acest lucru ne da speranta ca Republica Moldova va avansa consistent in ceea ce priveste sustinerea agendei europene!”, a sustinut Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Natalia Gavrilita si presedintele Maia Sandu coordoneaza in aceasta perioada un vast si indraznet program de curatire a institutiilor statului de corupti, fiind demisi, concediati sau chiar arestati numerosi procurori si chiar judecatori.

Pe de alta parte, Marcel Ciolacu a impus la varful Guvernului Romaniei un condamnat penal, pe Marian Neacsu. El s-a enervat miercuri seara cand o jurnalista l-a intrebat de ce PSD l-a ales tocmai pe condamnatul Marian Neacsu pentru functia se secretar general al Guvernului in conditiile in care se lauda ca are o multime de specialisti.

„Spunea PSD-ul ca are foarte multi specialisti, experti, oameni de valoare. PSD a insistat cu domnul Neacsu, condamnat penal, stiti bine care este perceptia despre PSD, coruptie, penali, de ce nu ati venit cu alta propunere?”, a fost intrebat Ciolacu.

„In primul rand, sa inteleg ca domnul Neacsu daca a a avut fiica angajata patru luni nu este specialist? Domnul Neacsu este reabilitat juridic, cazierul lui este curat, iar din punctul meu de vedere, domnul Neacsu va fi un secretar general de exceptie al Guvernului Romaniei”, a declarat nervos Ciolacu, apoi a plecat imediat fara sa mai raspunda si la alte intrebari.


Distribuie articolul