Tupeu PSD: „În România lui Cioloș, doar bătăușii, recidiviștii de la USR pot fi reabilitați! Niciun alt român!”

Tupeu PSD: „În România lui Cioloș, doar bătăușii, recidiviștii de la USR pot fi reabilitați! Niciun alt român!”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Tupeu PSD: „În România lui Cioloș, doar bătăușii, recidiviștii de la USR pot fi reabilitați! Niciun alt român!”

( Redacţia – Ziaristii.ro ) PSD a ales o modalitate halucinantă de a-l apăra pe condamnatul penal Marian Neacșu, propus pentru postul de Secretar General al Guvernului Ciucă: îi acuză pe cei de la USR că ar fi bătăuși, recidiviști și condamnați penal! Această incredibilă întoarcere pe dos a realității a fost realizată tocmai de […]

( Redacţia – Ziaristii.ro )

PSD a ales o modalitate halucinantă de a-l apăra pe condamnatul penal Marian Neacșu, propus pentru postul de Secretar General al Guvernului Ciucă: îi acuză pe cei de la USR că ar fi bătăuși, recidiviști și condamnați penal! Această incredibilă întoarcere pe dos a realității a fost realizată tocmai de cel mai mare conglomerat de clanuri de interese și de mafii din România, grupat sub titulatura de partid politic (PSD), cu largul concurs al postului TV Antena 3, deținut de oligarhul Dan Voiculescu, fost securist care are la activ, după 1990, și o condamnare de 10 ani.

PSD a propulsat, în ultimele zile, două persoane dubioase în posturi-cheie: pe Laura Vicol-Ciorbă, avocata Mafiei, în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților și pe Marian Neacșu, condamnat la închisoare cu suspendare, în funcția de SGG. Societatea civilă a reacționat vehement, în timp ce președintele Klaus Iohannis și PNL au tăcut.

USR a cerut public blocarea acestor numiri care readuc în prim-plan politicile lui Liviu Dragnea de preluare ostilă a statului român în numele grupărilor interlope.

În fața acestei presiuni, social-democrații au ales să construiască, sprijiniți de Antena 3, o altă realitate: de fapt, infractorii și condamnații ar fi la USR!

Episodul de care s-a legat PSD pentru a-și construi contraatacul este candidatura lui Gigel Ionel Haiduc, dublu condamnat pentru infracțiuni săvârșite cu violență, la primăria orașului Câmpeni, din județul Alba.

Diferența între cele două partide este că la USR acesta a fost un caz singular și accidental întâlnit într-o localitate minusculă din provincie, în timp ce la PSD aceasta este norma pentru întregul partid, care acum propulsează persoane dubioase la vârful statului.

Atacul PSD la USR, după ce Cioloș a cerut ca Laura Vicol-Ciorbă și Marian Neacșu să nu fie lăsați în fruntea Comisiei Juridice și a SGG

În România lui Cioloș, doar bătăușii, condamnații penal, recidiviștii de la USR, pot fi reabilitați! Niciun alt român!!!

«Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste». Asta spunea acest contorsionist al moralei și legii despre un bătăuș de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri.

Pentru dl. Cioloș însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-și atinge scopurile meschine și pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăși șomeri, după plecarea de la guvernare.

Lozincile expirate nu țin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloș! Ați fost la guvernare un an și n-ați făcut nimic din ce ați promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-ați bătut joc de români, de sănătatea și viața lor!
Băgați capul în pământ și tăceți! Așa e cel mai cinstit!“


Distribuie articolul