UDMR anunta o ploaie de „beneficii” in noul program de guvernare: „Finantare pentru achizitia de autoturisme familiale pentru familiile cu minim trei copii”

UDMR anunta o ploaie de „beneficii” in noul program de guvernare: „Finantare pentru achizitia de autoturisme familiale pentru familiile cu minim trei copii”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • UDMR anunta o ploaie de „beneficii” in noul program de guvernare: „Finantare pentru achizitia de autoturisme familiale pentru familiile cu minim trei copii”

( AK-24 – politica ) Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, sambata, dupa discutiile de la Palatul Victoria, ca politica formatiunii s-a axat, in ultimele trei decenii, pe reprezentarea intereselor si bunastarea comunitatii maghiare. Liderul UDMR a precizat ca a insistat ca in Programul de guvernare sa fie masuri pentru incurajarea natalitatii. ”In ultimele trei […]

( AK-24 – politica )

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, sambata, dupa discutiile de la Palatul Victoria, ca politica formatiunii s-a axat, in ultimele trei decenii, pe reprezentarea intereselor si bunastarea comunitatii maghiare. Liderul UDMR a precizat ca a insistat ca in Programul de guvernare sa fie masuri pentru incurajarea natalitatii.

”In ultimele trei decenii politica UDMR s-a axat, cu precadere, pe reprezentarea intereselor si bunastarea comunitatilor noastre. Dezideratul nostru a ramas neschimbat, nu a fost influentat nici de contextul politic din Romania, nici de dificultatile cauzate de pandemie. Mai mult, situatia dificila ne-a incurajat mai mult in consolidarea ideii de familie – cel mai important liant, pilonul comunitatii noastre”, a scris, sambata, pe Facebook, Kelemen Hunor.

Acesta a facut referire la discutiile de la Palatul Victoria: ”In cadrul negocierilor de sambata am introdus in Programul de guvernare masurile de incurajare propuse de noi pentru cresterea natalitatii”.

Liderul UDMR a prezentat cele mai importante dintre masurile introduse in Programul de guvernare:

– aplicarea unor masuri de deductibilitate pentru familiile cu mai multi copii, si reducerea progresiva a cuantumului contributiilor de asigurari sociale de sanatate, in functie de numarul de copii;

– program de credite pentru achizitionarea de locuinte familiilor tinere in functie de numarul de copii;

– program de finantare pentru achizitia de autoturisme familiale pentru familiile cu minim trei copii;

– bunicii, respectiv fratii majori someri sa poata beneficia de idemnizatia de crestere a copilului in locul parintilor, daca se intorc la munca;

– extinderea programelor de tip after school;

– facilitati acordate administratiilor locale de a sprijini familiile prin reduceri/scutiri de taxe si impozite.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta