Un deputat USR sanctioneaza „batalia aspra pentru functii” dintre organizatiile Iasi ale PSD si PNL: „E drama ca PNL a pierdut functia de prefect”

Un deputat USR sanctioneaza „batalia aspra pentru functii” dintre organizatiile Iasi ale PSD si PNL: „E drama ca PNL a pierdut functia de prefect”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Un deputat USR sanctioneaza „batalia aspra pentru functii” dintre organizatiile Iasi ale PSD si PNL: „E drama ca PNL a pierdut functia de prefect”

( AK-24 – politica ) Senatorul USR Cristi Berea sustine ca disputa de la Iasi dintre PNL si PSD este inceputul unei batalii aspre pentru functii, dupa ce Prefectura a fost pierduta de liberali, dar ca iesenii nu pot fi pacaliti cu “scandaluri iscate din nimic“, ci asteapta sa vada demarate marile proiecte ale regiunii. […]

( AK-24 – politica )

Senatorul USR Cristi Berea sustine ca disputa de la Iasi dintre PNL si PSD este inceputul unei batalii aspre pentru functii, dupa ce Prefectura a fost pierduta de liberali, dar ca iesenii nu pot fi pacaliti cu “scandaluri iscate din nimic“, ci asteapta sa vada demarate marile proiecte ale regiunii.

Cristi Berea a declarat duminica pentru News.ro ca la Iasi a inceput “marea batalie pentru ciolan“, el precizand ca PNL si PSD nu sunt preocupate sa faca treaba, ci doar sa-si imparta cat mai repede functiile in judet.

“PNL a pierdut Prefectura la negocierile de la Bucuresti, iar de aici o adevarata drama. Frustrarea e mare printre liberali. Este inceputul unei batalii aspre pentru functii intre PNL si PSD. Dar iesenii nu pot fi pacaliti cu scandaluri iscate din senin, doar pentru ca unii si altii au nu stiu ce interese. Oamenii asteapta solutii si vor sa vada ca in sfarsit marile proiecte ale regiunii sunt demarate. PNL si PSD au o majoritate confortabila in Parlament, la Iasi detin impreuna primaria, consiliul judetean si prefectura, asa ca sa se apuce de treaba. Chitcaiala politica s-o lase pentru sedintele lor interne, acolo sa se bata intre ei“, a declarat senatorul USR, Cristi Berea.

Liderul PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, a anuntat vineri ca discutiile cu PSD Iasi sunt blocate, din cauza atacurilor repetate ale liderului iesean social-democrat la adresa liberalilor. El a precizat ca pana ce situatia nu se va calma nu va sta la masa cu reprezentantii PSD Iasi.

Alexandru Muraru a afirmat pentru News.ro ca nemultumirile PNL au drept cauza unele iesiri publice ale sefului PSD Iasi, Maricel Popa, prin care acesta i-a criticat pe liberali.

Muraru a declarat ca l-a sunat pe presedintele Marcel Ciolacu si i-a spus despre situatia de la Iasi.

“I-am transmis ca rabdarea PNL se apropie de sfarsit“, a precizat Alexandru Muraru, seful filialei judetene PNL Iasi.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta