Un milion de lei pentru ONG-urile din municipiul Vaslui

Un milion de lei pentru ONG-urile din municipiul Vaslui
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Un milion de lei pentru ONG-urile din municipiul Vaslui

( Robo Știri ) În ultima ședință de Consiliu Local a fost aprobat Programul anual al finanțărilor nerambursabile prin care, din bugetul local, organizațiile non-profit vor primi finanțări pentru programe în domeniile sport, cultură, culte religioase și asistență socială. Suma totală este 1.150.000 lei. Organizațiile non-guvernamentale din municipiul Vaslui au la dispoziție anul acesta suma […]

( Robo Știri )

În ultima ședință de Consiliu Local a fost aprobat Programul anual al finanțărilor nerambursabile prin care, din bugetul local, organizațiile non-profit vor primi finanțări pentru programe în domeniile sport, cultură, culte religioase și asistență socială. Suma totală este 1.150.000 lei.

Organizațiile non-guvernamentale din municipiul Vaslui au la dispoziție anul acesta suma de 1.150.000 lei dacă întocmesc și depun proiecte. În ședința de pe 15 aprilie, Consiliul Local Vaslui a aprobat Programul anual al finanțărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activități non-profit de interes general.

În cadrul acestui program, organizațiile non-profit vor putea depune proiecte în următoarele domenii: Sport, Cultură, Culte Religioase și Asistență Socială.

Sumele alocate pe fiecare domeniu sunt următoarele: Sport – 700.000 lei, Cultură – 200.000 lei, Culte religioase – 200.000 lei, Asistență Socială – 50.000 lei.

Proiectele care urmează să fie depuse vor fi analizate de către municipalitate prin prisma utilității lor pentru oraș și a impactului pe care îl vor avea în domeniile pentru care au fost depuse. În perioada următoare urmează să fie lansate apelul și ghidul de realizare a proiectelor.


Distribuie articolul