USR-PLUS Vaslui

Garantăm accesul românilor, în regim 100% compensat, la medicamentele esențiale de pe lista Organizației Mondiale a Sănătății. Dacă ai fost vreodată bolnav sau ai pe cineva drag sub tratament, știi pe pielea ta ca România se confruntă atât cu lipsa medicamentelor esențiale, cât și cu întârzieri considerabile în accesul la tratamente de ultimă generație. Totul […]

Garantăm accesul românilor, în regim 100% compensat, la medicamentele esențiale de pe lista Organizației Mondiale a Sănătății.

Dacă ai fost vreodată bolnav sau ai pe cineva drag sub tratament, știi pe pielea ta ca România se confruntă atât cu lipsa medicamentelor esențiale, cât și cu întârzieri considerabile în accesul la tratamente de ultimă generație. Totul se întâmplă din cauza birocrației și a constrângerilor bugetare.

Pentru a nu-i mai lăsa pe români fără medicamentele de care depinde sănătatea sau chiar viața lor, vom întocmi o listă cu medicamente care să fie mereu disponibile. Adică să terminăm cu „nu se mai găsește nicăieri”, și să nu mai trebuiască deloc „liste de așteptare”.

Vom revizui politica de preț a medicamentelor și vom relua achizițiile centralizate la nivel național. De asemenea, plănuim să legiferam limitarea așa-numitului „export paralel” de medicamente și să descurajăm toate practicile din sistem care duc la lipsa medicamentelor din spitale și farmacii.

Votează USR PLUS pe 6 decembrie la alegerile parlamentare!

#AngajamenteleUSRPLUS #Romaniefarahotie


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta