USR Tineret, despre victoria lui Citu: „Imparatul e gol, dar acum isi celebreaza incoronarea”

USR Tineret, despre victoria lui Citu: „Imparatul e gol, dar acum isi celebreaza incoronarea”
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • USR Tineret, despre victoria lui Citu: „Imparatul e gol, dar acum isi celebreaza incoronarea”

( AK-24 – politica ) USRPLUS nu este dispus sa faca niciun pas in spate in privinta relatiei cu Florin Citu nici dupa victoria acestuia la congresul PNL. Mai multe voci din USRPLUS au continuat a emita mesaje dure la adresa lui Citu si sambata seara. „Congresul PNL a decis: partidul va fi condus de […]

( AK-24 – politica )

USRPLUS nu este dispus sa faca niciun pas in spate in privinta relatiei cu Florin Citu nici dupa victoria acestuia la congresul PNL. Mai multe voci din USRPLUS au continuat a emita mesaje dure la adresa lui Citu si sambata seara.

„Congresul PNL a decis: partidul va fi condus de la Cotroceni. Bineinteles, omul pregatit sa faca orice pentru a-si pastra fotoliul. Nu numai in interioriul PNL, dar si la nivelul intregii tari.

A aruncat Guvernul in aer. A folosit Constitutia pe post de hartie igienica. Ne-a lasat pe toti vulnerabili in fata valului patru, in timp ce s-a spalat pe maini de toate deciziile dezastruoase privind campania de vaccinare. Campanie pe care a insistat s-o coordoneze, cu ajutorul armatei, luand-o de la Ministerul Sanatatii.

Imparatul e gol, dar acum isi celebreaza incoronarea. Cu ce pret? Cu pretul bunastarii romanilor”, a anuntat USR Tineret pe pagina de Facebook.

Noul presedinte al Partidului National Liberal, Florin Citu, a declarat, sambata, ca sansele unui guvern minoritar sunt foarte mici si ca cele mai mari sanse le are coalitia formata din PNL – USR PLUS – UDMR si grupul minoritatilor.

Dupa castigarea mandatului, el a fost intrebat care sunt sansele sa existe un guvern minoritar PNL – UDMR sustinut de PSD.

„Sanse foarte mici. Cea mai mare sansa o are coalitia de guvernare PNL – USR – UDMR si grupul minoritatilor”, a raspuns Florin Citu. „Haideti sa nu vorbim despre scenarii. Eu va spun care este optiunea noastra. Mergem pe acest scenariu de baza”, a punctat el.

Liderul liberalilor a spus ca, deocamdata, nu se pune problema unei renegocieri a portofoliilor in cazul in care USR PLUS va dori sa revina la guvernare.

„In acest moment consider ca cei de la USR PLUS au prima sansa sa isi acopere ministerele”, a afirmat Florin Citu.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta