USR Vaslui

USR Vaslui

23 septembrie la 15:48 Am văzut și noi postarea domnului Arcăleanu, candidatul PNL, în care descrie propriul partid ca unica opțiune serioasă, pentru că alegerile se vor desfășura într-un singur tur. Poate ar trebui să vorbim puțin despre serioasa opțiune a PNL În primul rând, 20% din opțiunea PNL la nivel național este alcătuită din […]

23 septembrie la 15:48

Am văzut și noi postarea domnului Arcăleanu, candidatul PNL, în care descrie propriul partid ca unica opțiune serioasă, pentru că alegerile se vor desfășura într-un singur tur.

Poate ar trebui să vorbim puțin despre serioasa opțiune a PNL

În primul rând, 20% din opțiunea PNL la nivel național este alcătuită din foști pesediști. Voi ați cumpăra vreodată un produs care funcționează doar 80% din timp? Nu prea.

Însă mai este un detaliu important pe care domnul Arcăleanu îl uită. Pe vremuri, alegerile într-un singur tur au fost aprobate de PD-L, partid care în cele din urmă a fost înghițit de PNL. Însă ce candidat provine chiar din vechiul PD-L, unde a fost ucenicul unui alt candidat cu care se pare că nu se mai înțelege?

Ați ghicit, chiar domnul Arcăleanu.

Adevărul este că atunci când a trebuit să reprezinte opțiunea serioasă, PNL a făcut un pas în spate. Vă mai amintiți cum, la începutul crizei sanitare, premierul propus de PNL se retrăgea, ca să îi facă loc lui Ludovic Orban. Cu jumătate dintre parlamentari în izolare din cauza unui senator, guvernul a trecut cu voturile decisive ale USR.

Ce a făcut PNL ca să avem alegeri în două tururi? Nimic.

Ce a făcut PNL ca să taie pensiile speciale? Nimic.

Și-a ferecat porțile PNL pentru pesediști? Nu.

Scopul nostru nu este să schimbăm roșu cu galben. Am văzut ce poate face incompetența și impostura. Avem nevoie la conducerea județului și la conducerea națională de un partid care a demonstrat că își dorește să modernizeze România.

Nu avem nevoie de un partid care doar vrea să se conecteze la resurse, în dauna celorlalți.

27 septembrie reprezintă șansa să punem județul Vaslui pe un nou drum, iar acel drum nu va fi niciodată reprezentat de partidele vechi.

Ne vedem la vot!

(Stire preluata de pe Facebook USR Vaslui)


Distribuie articolul