Viata in USR-PLUS

In USR tot timpul a fost „harmalaie” in special la alegerile interne sau la alegerile pentru candidati la locale sau parlamentare, pentru ca asa este bine si asa este sanatos pentru un partid democratic. Presa si in special televiziunile aservite PSD sau PNL prezinta aceasta mica “harmalaie” ca fiind un scandal monstrous. Noi stim ca […]

In USR tot timpul a fost „harmalaie” in special la alegerile interne sau la alegerile pentru candidati la locale sau parlamentare, pentru ca asa este bine si asa este sanatos pentru un partid democratic. Presa si in special televiziunile aservite PSD sau PNL prezinta aceasta mica “harmalaie” ca fiind un scandal monstrous. Noi stim ca nu este asa.

Acum aceasta mica discutie contradictorie  este datorata transparentei totale a USR-PLUS in alcatuirea listelor de candidati la parlamentare, totul facandu-se printr-o competitie interna deschisa in postari si luari de pozitie, inclusiv la filiala judeteana Vaslui a celor doua partide.

Totusi ca in orice competitie fie ea corecta si cu fair-play, exista nemultumiti, ba ca au furat arbitrii, ca terenul a fost alunecos, ca spectatorii i-au huiduit, ca ceilalti s-au prezentat la meci dopati, scuze si acuze se gasesc permanent pentru ca invinsii sa se poata justifica.

Alianta USR-PLUS din Vaslui, dupa parerea mea nu are nimic de ascuns. A fost o competitie in filiale, campanii interne si votul final al delegatiilor, totul transparent si la vedere. In alianta noastra conducerea centrala a USR-PLUS nu pune cu mana pe liste pe nimeni.

Dar cum este la PSD si PNL, cred ca majoritatea stiti. Este liniste, sau nemultumitii de alegere doar scransnesc din dinti si vorbesc in soapta. In cele doua partide a fost mereu liniste in cei 30 de ani de cand se intocmesc listele.

In Vaslui cred ca populatia s-a saturat ca la PSD sa apara iarasi si iarasi, sotia lui Buzatu, Solomon, Stativa pusi cu mana de seful lor Dumitru Buzatu intr-o tacere mormantala. O sa vedem in curand si listele finale semnate de Ciolacu si Orban, iar nimeni din cele doua partide nu va scoate nici macar un sunet de nemultumire.

Dragi colegi din USR-PLUS nu va fie teama de “zarva” si critica. Este sanatoasa pentru partid si democratie.


Distribuie articolul


Spune-ne părerea ta