Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job

Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job

( Simona DANDA – Vremea Noua ) Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job, cel de învățător la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”. De la 1 aprilie, acesta nu se mai împarte între cele două posturi, așa cum o făcea înainte: 08:00-12:00- învățător, 12:00-18:00- viceprimar. Contactat telefonic, viceprimarul a confirmat informația, precizând că […]

( Simona DANDA – Vremea Noua )

Viceprimarul Cătălin Mîndru a renunțat la cel de-al doilea job, cel de învățător la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”. De la 1 aprilie, acesta nu se mai împarte între cele două posturi, așa cum o făcea înainte: 08:00-12:00- învățător, 12:00-18:00- viceprimar.

Contactat telefonic, viceprimarul a confirmat informația, precizând că a luat decizia în urma consultării cu părinții elevilor. “Da, așa este, de la 1 aprilie nu mai predau la școală. Am luat această decizie în urma consultării cu părinții elevilor. Urmează ca Tribunalul Vaslui să se pronunțe în procesul intentat de consilierii locali PSD, astfel că nu va mai dura mult până când ne vom primi atribuțiile”, a declarat viceprimarul Vasluiului, Cătălin Mîndru. Astfel, acesta pune capăt discuțiilor și criticilor inițiate de consilierii PSD, care îl acuzau că încasează două salarii din locuri de muncă la stat.


Distribuie articolul