Vîlceanu, mesaj pentru “adversarii” PNL: Le reamintesc că propunerea de premier este preşedintele partidului

Vîlceanu, mesaj pentru “adversarii” PNL: Le reamintesc că propunerea de premier este preşedintele partidului
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Vîlceanu, mesaj pentru “adversarii” PNL: Le reamintesc că propunerea de premier este preşedintele partidului

( Andrei Popescu – TheEpochTimes ) Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a declarat, miercuri, că “adversarii” liberalilor răspândesc în spaţiul public fake news şi le-a transmis acestora că în cadrul partidului s-a votat şi asumat următoarea decizie: aceea că propunerea de premier din partea PNL să fie preşedintele formaţiunii politice. De asemenea, Vîlceanu a […]

( Andrei Popescu – TheEpochTimes )

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a declarat, miercuri, că “adversarii” liberalilor răspândesc în spaţiul public fake news şi le-a transmis acestora că în cadrul partidului s-a votat şi asumat următoarea decizie: aceea că propunerea de premier din partea PNL să fie preşedintele formaţiunii politice.

De asemenea, Vîlceanu a afirmat că ieşirea din criza politică actuală necesită un nou Guvern format în jurul PNL şi condus de premierul demis Florin Cîţu.

“Am observat un val de fake news în ultimele zile, iniţiat de adversarii Partidului Naţional Liberal, şi aş vrea să reamintesc un lucru. Există o decizie asumată şi votată în Partidul Naţional Liberal: propunerea de premier este preşedintele PNL.

România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline, iar soluţia este un nou guvern format în jurul Partidului Naţional Liberal, condus de Florin Cîţu. Cred că şi unii, şi alţii, trebuie să fim echilibraţi, să dăm dovadă de responsabilitate. Responsabilitatea despre care a vorbit toată lumea, astăzi, la tribuna Parlamentului”, a precizat liderul PNL pe pagina sa de Facebook.

La sfârşitul săptămânii trecute, înaintea şedinţei de vineri a conducerii PNL, secretarul general Dan Vîlceanu a susţinut că Florin Cîţu ar trebui să rămână propunerea PNL pentru funcţia de premier şi a acuzat USR că încearcă să destabilizeze partidul.

“PNL va susţine ce doreşte PNL, nu ce se vede la TV. Nu e vorba de a se sacrifica nimeni. PNL îşi desemnează premierul. Am avut un congres. Cred că lucrurile, din punctul ăsta de vedere, au fost foarte clare, inclusiv prin prezenţa preşedintelui, care acolo a spus, pe scenă, că premierul Florin Cîţu nu trebuie să demisioneze şi nici să fie demis. S-a întâmplat ce s-a întâmplat în Parlament.

Sunt convins că cei de la USR îşi vor găsi un sprijin în aliaţii lor de la AUR şi PSD şi dacă nu îl găsesc intrăm în procedură constituţională şi sper că toată lumea să treacă peste perioada asta. Avem o şedinţă astăzi. Discutăm şi lucrurile astea dar aş vrea să fie foarte clar principiul: guvernarea se face în jurul PNL, iar premierul şi miniştrii, sau reprezentanţii PNL în Guvern, sunt decişi de PNL şi de nimeni altcineva”, a precizat Vîlceanu.


Distribuie articolul