Vlad Voiculescu are toată susținerea coaliției de guvernare.

Vlad Voiculescu are toată susținerea coaliției de guvernare.
  • Acasă
  • /
  • Politică
  • /
  • Vlad Voiculescu are toată susținerea coaliției de guvernare.

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui Modul în care arată astăzi sistemul de sănătate este rezultatul anilor de guvernare PSD. În perioada 2012-2020, PSD a deținut majoritatea parlamentară în continuu și a guvernat 6 ani din acești 8. În această perioadă se puteau face multe pentru sistemul de […]

By Mihai Botez – Deputat USR-PLUS Vaslui – Presedinte Filiala Judeteana USR Vaslui

Modul în care arată astăzi sistemul de sănătate este rezultatul anilor de guvernare PSD.

În perioada 2012-2020, PSD a deținut majoritatea parlamentară în continuu și a guvernat 6 ani din acești 8. În această perioadă se puteau face multe pentru sistemul de sănătate, însă PSD nu a fost niciodată interesat să facă ceva cu adevărat.

Scopul PSD a fost mereu cel de a-și pune oamenii în funcții din care să cotizeze la partid – atât!

În rest, PSD ne-a vândut mereu povești, cea mai mare minciună fiind a celor 8 spitale regionale pe care ni le-au fluturat prin față 3 ani, dar pentru care n-au mișcat o cărămidă.

Moțiunea simplă depusă de PSD (și care va fi sprijinită de AUR, din câte se pare) este o jignire pentru orice român. PSD nu are căderea morală de a-i imputa unui ministru de 2 luni, eșecurile unui sistem medical păstorit ani la rândul chiar de ei.

Moțiunea simplă de astăzi va fi respinsă. Vlad Voiculescu are toată susținerea coaliției de guvernare.


Distribuie articolul